Žena mi ispričala istinu sa kime je sve spavala – III dio

Nakon sočne jebačine, na plaži hotela “Neptun”,moja draga ženica Zdenka se vratila na spavanje u sobu iznad kafića u kojem je radila.

Žena mi ispričala istinu sa kime je sve spavala – II dio

Zaspala je s mirisom sinoćnje jebačine, na sebi , a taj napaljivi miris, bio je prvo što je osetila, kada se probudila.Bila je blago popaljena, što od mirisa koji se širio iz njenog medjunožja, što od pomisli na ponovo vidjenje s Davorom. Ovlaš se otuširala, želeći da zadrži deo tog mirisa na sebi, obukla najkraći minić i usku majicu, koji su isticali svu njenu pojebljivu lepotu i otišla u kafić gde je radila.Gaćice su izvirivale gotovo pri svakom koraku, a ona je, smešeći se sama sebi, osećala kako se zaostala sperma cedi iz nje. Nije se brinula zbog toga.

Još sinoć je je popila tablete za “dan posle” i srećna i zadovljna uživala u pohotnim pogledima, koji su joj upućivali gosti.Godilo joj je to, ali ona je samo izvirivala, kada će naići njen sinoćnji jebač, koji ju je tako usrećio. Pri samoj pomisli na njega, osećela je vrelinu u mačkici, koja je već bila mokra od zaostalih grumenčića njegove sperme i njenih vrelih sokova, stvarajući flekicu na njenim crvenim gaćicama.Pred kraj smene,Davor se pojavio. Ušao je u kafić, a njegove užarene oči, govorile su umesto njega. Gutao je pogledom moju ženicu, prišao joj,lagano je poljubio u obraz – kao prijateljski i samo šapnuo.

– “Idemo li… vodim te na jedno posebno mesto…”

– “Evo odmah…”,zacvrkutala je moja jebežljiva ženica.

Završila je smenu i pokupila stvari za plažu. Gledala je kradom u Davorovo medjunožje i bila sigurna da mu je kurac bar poludignut. Krenuli su u pravcu luke, gde ih je čekao njegov prijatelj Milan, koji je trebao da ih preveze na to posebno mesto, a posle da ih pokupi. Kad su ušli u barku, Milan je kormilareći krenuo u pravcu jedne divlje plaže u blizini mesta Zaton, koja je imala prilaz samo sa mora.Videla je da je Milan povremeno gleda i merka i posumnjala da se Davor pohvalio prijatelju na kakvu je jebulju sinoć naleteo. Plaža je zaista bila divna, sa sitnim peskom i par velikih stena, obrasla u mediteransko zelenilo.

Odmah su ušli u vodu, do pojasa, koja joj je baš prijala, rashladjujući njenu uspaljenu pičkicu. Davor je iznenada počeo prskati vodom na šta je moja jebežljiva ženica samo vriskala. Videla je da Milan usidruje barku i skače u more, a ona je jedva čekala da ode i ostavi ih same da se “kupaju”.Davor je to primetio, povukao je k sebi, uhvatio za dupe, liznuo po uhu i šapnuo:

Pročitaj ovu:
Dao suprugu za potpis ugovora - II dio

– “Sad će on da ode… samo da se malo rashladi…”, a onda počeo da joj licka vrat.

– “Neeemojjj…pred njim, jebozovno se uvijala moja “poštena ženica”, gledajući prema Milanu, koji je bio destak metara dalje, u vodi, do grudi. Bila je sigurna da je merka. Davor je nastavio da je ljubi i liže po vratu, a onda je zavukao ruku pod vodu, u njen kupaći i počeo da mazi i miluje pičkicu, koja je od toga počela da bubri i treperi. Njegova nabrekla kurčina veće je bila van gaća i šarala po ravnom stomaku moje ženice. Uhvatila ga je za kurac i pri samoj pomisli da će ponovo biti jebana tom “konjskom” kurčinom, sva je samo je zadrhtala i nije se više branila. U trenutku je osetila da je ostala bez gornjeg dela kupaćeg, koji je spao, ili ga je Davor skinuo – svejedno.Njene lepe čvrste sise, našle su se pred Davorom, on je spustio glavu i počeo da ih ljubi i liže. Žmarci su joj prolazili celim telom, a on je nastavio da ljubi i liže ukrućene bradavice, kružeći jezikom .

Moja ženica se tresla i stenjala, a onda je obavila ruke oko njegovog vrata i raširenim nogama naskočila na Davorov struk, osećajući tvrdu kurčinu, kako šara po kupaćem, tražeći ulaz u njenu pičkicu.Počela se divlje ljubiti sa Davorom, koji je jednom rukom pomaknuo njen kupaći u stranu. Sledećeg trenutka njegov glavić je dodirivao natečene usmine pičke moje ženice, a ona je samo zastenjala, kada je osetila prodiranje u njenu vrelu unutrašnjost. On je samo spustio na kurac i nabio se u nju do jaja. Jedva se suzdržavala da ne počne vrištati,ali nije smela, znajući da ih Milan sigurno gleda. Sa svakim sledećim nabijanjem, sram je nestajao, a moja ženica je počela glasno stenjati, dok joj se pička sve više širila na toj tvrdoj batini.To je Davora palilo do te mere, da je u sebi osetila pulsiranje njegovog kurca, koji je udarao glavićem baš na “ono mesto”, gde treba. Više se nije obazirala, počela je ples na njegovoj kurčini, a vrelina kojom je kupala Davorov glavić, duboko u njoj i njega je dovodila do ludila. Počeo je divljački da se zbija u nju, a onada je moja ženica, kao kroz maglu, čula nešto od čega se za malo onesvestila od uzbudjenja:

– ”Kako si dobraaa…. jebačice moja slatkaaa….” tako bih voleo da te sad možemo OBOJICA RASTURATIII…”

Pročitaj ovu:
Kumstvo sa Romima - Mamina priča 2

Bio je to grom iz vedra neba. Sve joj se pomutilo u glavi od nevidjenog uzbudjenja da će ostvariti jednu od svojih kurvanjskih fantazija.

– “Ooooooh…”, zastenjala je moja ženica , osećajući pravi jebotres u pički,a kao znak odobravanja, još se jače nabila na njegov kurac. Bez pardona, koketno i mazno, šapnula je na uho svog jebača:

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
13. srpnja 2021. 02:07

Dobra prica,volio bi biti kod nje jos jedan u nizu 😉

Mario
Mario
Guest
16. srpnja 2021. 01:36

Lepa prica. Mozda je bolje da i ja mojoj nadjem jos fva umesto jos jednog…

2
0
Ostavi svoj komentarx
()
x