Teta Mira

Za vrijeme rata u Slavoniji jedna je gospođa tj. gospodična živjela kod nas. Ja sam tada imao 16-17 godina i sav ženski rod sam gledao kao sexualni objekt. Lagano sam počeo upoznavat žensku anatomiju a vrlo brzo zatim sam imao i prva sexualna iskustva.

Teta Mira mi je uvijek pobuđivala maštu i dosta često sam drkao zamišljajući je u raznim pozama. Kada je i ona skužila da trošim ženski rod, kao da me počela gledat drugim očima. Često me je znala mazit po kosi, leđima, nogama. Bio sam zbunjen jer nisam znao kako da to protumačim.

Ubrzo zatim sam otišao u redovnu vojsku a teta Mira se preselila u stan koji je iznajmila. Ponekad sam znao otići kod nje na sok i na miru zapalit cigaretu jer sam iz obitelji nepušača, tako da je bio zločin zapalit cigaretu u našem stanu. Ispočetka sam mislio da je to slučajno ali Mira me je sve češće znala poljubit u kut usana.

Očito smo oboje imali iste namjere ali nitko nije imao hrabrosti napravit prvi korak. Namjerno nisam htio dolazit kod nje nekih mjesec dana tako da se poželimo jedno-drugoga. Pozvonio sam joj i pustila me u zgradu te me dočekala na vratima.


-Pa gdje si ti, upitala me
-Evo me, živ i zdrav rekoh podsmjehujući se


Zagrlili smo se te me opet poljubila u rub usta. Sjeli smo u dnevnom boravku te pričali o svemu i svačemu. U glavi sam cijelo vrijeme razvijao taktiku kako da joj priđem i ja prvi krenem ali nisam mogao ništa smislit.

Nakon sat vremena brbljanja odlučim primijenit jednu koja mi je tad sinula.


-Eto malo smo se ispričali, a sad moram ići. Krenuo sam prema vratima te kad sam došao do njih okrenuo sam se pozdravit. Rukovali smo se ,zagrlili i tad me opet poljubila u rub usta.
-Samo malo, rekao sam odmaknuvši se od nje.
-To se ovako radi, te joj stavio svoju ruku na potiljak i približio joj usne svojima. Poljubio sam ju 2-3 puta brzo u usne. I ona je meni uzvraćala istom mjerom.

Nakon 3 kratkog poljupca zadržao sam usne na njenim a tad je ona otvorila svoja usta i jezici su nam se spojili. Više nije bilo potrebe ruku joj držati na potiljku, pa sam ju polako spustio na kukove. Objema rukama sam krenuo gore prema njenim sisama. Sve žešće mi je gurala jezik u usta. Ispočetka sam joj lagano stiskao sise preko majice a iz njenog nosa su izlazili sve duži uzdasi.

Tad sam ruke uvukao ispod njene majice i podigao joj grudnjak te joj oslobodio sise. Lagano sam joj masirao bradavice, a ona je počela trljat svoju pičku po mojem već dobro uzdignutom kurcu. Polako sam ju okretao put dnevne sobe, ne odvajajući usne od njenih. Mira je išla unazad prema dnevnom boravku te si skidala majicu i otkopčavala grudnjak. Ja sam sebi također skinuo majicu. Imala je lijepe kruškolike sise.Počeo sam ju ljubit i lizat po vratu te se lagano spuštao prema sisama. Kružio sam joj jezikom oko bradavica te joj povremeno usisao bradavicu i igrao se njome u ustima. Tad sam počeo spuštat jezik prema dolje i rukama joj lagano spuštao trenerku skupa sa gaćicama.

Kleknuo sam, a pred očima mi se ukazao lijepo oblikovan i podšišan busenčić. Pomogao sam joj da se oslobodi trenerke i gaćica. Tada je sjela na kauč i raširila noge. Kružio sam joj jezikom po dlakama te ju lizao po butinama. Spustila je ruku i raširila si je prelijepu pičku. Imala je lijepi mali klitić i male usne. Sve je bilo idealno. Lickao sam joj prvo klitić, a onda pičku po cijeloj dužini. Podigla je noge na kauč a ja sam jezik usmjerio na njenu rupicu. Gurao sam joj jezik u nju a ona je dahtala i stalno ponavljala

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
11. siječnja 2023. 19:28

Kad se samo sjetim svoje teta Sene uhhh ?

1
0
Ostavi svoj komentarx