Ženin izlet

Trebali bi ići napokon van u Kafić malo, da se opustimo nakon duuugog tjedna, ali nisi na vrijeme kupila meso za sutrašnji rucak, 15 do osam je navečer, ti sređena već u smeđoj kožnoj suknji, crnoj rolki bez grudnjaka (napkon da mi ispuniš želju) te samostojećima i smeđim gležnjačama.

Tek sam došao kući, petak je, a moram se obrijati i otuširati, svjesna toga oblačiš jaknu i uzimaš ključeve i odlaziš vidjeti radi li još koja mesnica. Voziš se, prevrčeš misli o mesu, mami, izlasku, meni, stižeš na odredište pred mesnicu mesoprerade, trgnuvši se jer tek sad shvaćaš da si vjerojatno automatski vozila dovde. Izlaziš. na ulici nikoga, tek se svjetlost lampe probija kroz gustu i vlažnu maglu… hvataš bravu i ulaziš u mesnicu, i tek te opori miris vraća u stvarnost i pitaš se hoćeš li smrditi nakon.,,

Dobro večer kaže on i podignuvši pogled vidiš njega, mesara od prije, onog koji ti golica mastu…
Ništa se nije promijenio, i po ovoj zimi ima kratku majicu koja ocrtava njegove jake ruke, pola lica je skriveno ispod kiruške maske, ali naziru se oči koji te iako milo proždiru očima.

Postaješ svjesna da imaš samostojeće, osjećaš se gola iako si obučena, bojiš se da pičkica ne oda koliko te je taj pogled uzbudio i koliko su te prošli trnci kroz nju… Prilaziš bliže kasi i njemu te naručuješ kilu mesa… on dohvaća i okreće se da istu nareže dok ti bacaš pogled na guzu koja ti djeluje čvrsto i uzdignuto. Sjetiš se mene i pokušavaš odbaciti te misli dok on završava i okreće se te naplačuje, pružaš mu karticu, dok on tvoje prste hvata skupa s njom.

U tom trenutku pičkica ti je opet zadrhtala, a oni sokovi su počeli curiti iz nje, toliko da su gaćice postale mokre… vuče te rukom prema sebi, smanjuje jednom rukom svijetlo u trgovini sve do mraka i vuče te na svoje čvrsto tijelo, prsa su ti na njegovim… spušta usne na tvoje uho i lagano jezikom klizi uškom, dok ruke prolaze po guzi, te idu prema rubu suknje. podiže ju… izgubljena si, noge klecaju,,, a u ušima osjetiš svaki liz i svaki izdah njegova zraka… gotovo je, suknja je gore, a gola guza u brazilkama stoji prpošno kao da govori kako je toga željna…

Nisi ni svjesna da ti je podigao ruke i prevlači rolku preko njih, skida ju i ne čeka ni sekunde već oslobađa tvoje sise nesputane, opet se naginje na tebe i na uho, licnuvši vrat prelazi na uho, bradavice su ispupčene i kao kamen su.
Prekidaš sve spone sa stvarnošću i otkopčavaš njegov šlic na hlačama, guraš ruku unutra i trudiš se izvaditi ga van. Uspijevaš, ovakav poludignut je veći i deblji od moga, hvataš ga za ispod glavića i napinješ kožicu… u tom trenutku čuješ iz njegovih usta na svome uhu samo ahhhh i nakon sekunde kaže ti da se spustiš i da ga popušiš. Spuštaš se na koljena, usta su ti i ravnini s njegovim,,, sad ga razbireš u mraku, lijep deblji kurac… natežeš kožicu, prinosiš vrh jezika rupici na glaviću i trpaš ga u usta… osjećaj je čudan, ali odličan, imaš drugi u ustima nakon par godina mog, bacaš se na njega kao da ti život ovisi o tome, usisavaš ga dok mu rukom prelaziš preko jaja, zatim spuštaš ruku i mičeš u stranu mokre gaćice i prstima prebires po klitorisu koji je nikad veči i nikad mokriji.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare