Seks u motelu

Neću moći čekat da završimo daj mi ga odma u guzu ali pošto sam uska moračeš polako, ja sam pristao te onako nasapunjanu naguzi i dodao još malo gela i stavio macana na anus i počeo polako gurati dok je Mira sve jače uzdisala i izmicala svoje dupe a ja sve više privlačio sebi.

Dok sam lagano ubacivao u anus macana skoro cijeli je bio u njoj a njene oči pune suza jer nije htjela da odustane i prekine te se naglo nabila i jauknula da su je čuli i u susjednim sobama sigurno. Ostali smo tako neko vrijeme da se ne privikne te sam počeo da lagano izvlačim i vraćam macana u njeno prekrasno dupe.Jebavali smo se tako nekih 15 tak minuta dok  Mira nije počela da ubrzava i da se nabija na mog macana te uz drhtanje nogu osjetio sam da šrica iz njene mace na sve strane.

Reko da se istuširamo pa da idemo na krevet što smo i uradili. Nazvao sam recepciju i naručio kafe i rekao šta da nam pripreme za ručak. Ja sam se obukao te izašao i preparkirao Mirin auto i spakovao stvari koje smo pripremili za vikend, sve sam uzeo i krenuo prema sobi kad u hodniku ugleda konobara koji je donijeo kafe i sok kako izlazi iz sobe i smije se.

Vidjevši mene reče ova tvoja ne zna za sebe izgleda kao da je puk vojske jebao spava kao zaklana a pička na izvolite nije se ni pokrila.Ja se nasmija i udjo u sobu i sjedo pored Mire na krevet počeo je maziti te je zvati na kaficu a ona reče ti pij ja ću kasnije pusti me da se odmorim,Njena pička me zvala da je mazim te sam joj raširio noge i počeo lizati i ljubiti mačkicu neko vrijeme te legao kraj nje i zaspao.

Taj vikend je bio pun jebačine u svim pozama ali više nismo dirali anus jer je rekla da je toliko boli da ne može da sjedi na guzici.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx