web hit counter

Upoznao sam stariju ženu na internetu

Moje ime je Ante, imam 18 godina i kao većina mojih vršnjaka mislim samo o sexu…

Ljeto nakon završene srednje škole provodio sam pretežno doma, dosađujući se gledao porniće i drkao. Nevinost sam izgubio prije dvije godine sa svojom tadašnjom djevojkom koju sam narednih godinu dana stalno jebao gdje god bi stigao, od raznih prostorija po kući do plaže, wc-a u trgovačkom centru, uglavnom svugdje..

Gledajući porno filmove strašno su mi svidjele scene gdje su u krevetu starije dame i mladići mojih godina. Uzbuđivala me neka vrsta moći koju su te žene imale u krevetu, način na koji upravljaju tim mladićima, naprosto sve.

Razmišljao sam kako bi bilo dobro da i ja završim u krevetu s nekom starijom gospođom, ali sam znao da je to gotovo nemoguće.

Živim u malom mjestu gdje svako svakog zna te bi se brzo saznalo da sam išta pokušao.

Na internetu sam naišao na jednu stranicu i naslov mi je odmah upao u oči “ispunite svoje seksualne maštarije”, reko zašto ne pokušat i prijavio se.

Mislio sam da se takve stvari događaju samo u filmovima, ali kasnije sam se uvjerio da će moje prijavljivanje uvelike isplatiti. Napisao sam nadimak, posavio sliku te krenuo u “lov”.

Na početku mi je većina gospođa rekla da ih ne zanimaju mlađi momci, da sam previše mlad za njih, da imaju djecu mojih godina i tako.

Kad sam već počeo gubiti nadu, njezin odgovor mi je promijenio mišljenje.

Zvala se Mirela, imala je 41 godinu i bila je iz mjesta blizu mog. Kroz priču sam saznao da je rastavljena, ponekad usamljena i da joj fali netko za igrice u krevetu. Rekla je da su godine samo broj i da joj je čast što neki mladić želi baš nju.

Razmijenili smo brojeve te se ubrzo dogovorili za susret. Za svaki slučaj susret smo dogovorili u nekom kafiću blizu njenog stana jer ni ona ni ja nismo znali tko će zapravo doći.

Tih par dana sam bio strašno uzbuđen, stalno napaljen i jedva sam čekao taj dan. S velikim uzbuđenjem sam stigao do kafića gdje sam je pričekao.

Kad je ušla ostao sam bez daha, kratka ljetna lepršava haljinica, plava kosa koja je padala preko ramena, nikad ne bih rekao da ima 41 godinu. Popili smo piće i krenuli u stan.

Već me u liftu počela ljubit te se jedva suzdržavala do stana.

Čim smo ušli bacila je torbicu te se počela skidati. Odvela me je do sobe, bacila na krevet i dok sam ja skidao majicu, ona mi je izvadila kurac iz bokserica te ga počela ljubit. Jezikom ga je lagano lizala od jaja do glavića i tako nekoliko puta dok ga nije strpala u usta i počela divlje pušiti. Brzo je shvatila da ću svršit te je naglo prestala, ali ga je rukom još lagano drkala.

Stala je poviše mene, namjestila se i zajahala mi kurac koji samo što nije eksplodirao koliko je bio tvrd. Nabijala se, skakala gore dole dok sam joj ja rukama mazio sise.

Na licu joj se vidio osjećaj zadovoljstva nakon što je svršila. Polegao sam je na krevet, počeo ljubit, jezikom se spustio od usna prema njenim sisama koje sam jako lizao, par puta gricnuo nabrekle bradavice što joj se svidjelo po zvukovima koje je ispustila te nastavio jezikom dole prema njoj vreloj vagini.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx