Sistematski pregled – 1.dio


Na jednoj vježbi uz sve osoblje koje je učestvovalo postojao je i liječnički tim za svaki slučaj.Šefica tog tima spavala je u istom hotelu kao i ja.

Bila je gospođa nekih 43-45god.,ali dobro uzdržavana.Imala je akreditaciju i vidio sam da se zove Branka.Po dolasku sa terena u večernjim satima popilo se još jedno piće prije spavanja.Jedne večeri je Branka sjela nasuprot mene.

Pošto je bila oko 10-12god starija od mene nisam se nadao da bi joj mogao bit interesantan,što se u konačnici pokazalo krivim.Par minuta smo bili sami i nešto neodređeno pričali,a tad je došlo još nekoliko ljudi a ja sam se ustao i otišao u sobu.


Sutradan kad sam izlazio iz vozila udario sam koljenom u rub vrata.Bila je to prodorna bol i šepao sam.Kad sam ušao u hotel Branka je uzimala ključ na recepciji.Čim me je vidjela upitala me je što mi se dogodilo.Rekao sam joj a ona me je pitala koji mi je br. sobe,te da će mi donijet kremu da namažem koljeno dok još nije oteklo.Uzeo sam ključ i otišao u sobu.Nakon 2-3min začuo sam kucanje na vratima.

Otvorio sam a Branka je stajala sa kremom.Pozvao sam ju unutra i ponudio ju sa sokom.Prihvatila je i sjela u fotelju.

Tad je rekla“pa daj si to namaži dok još nije počelo naticat“.

Bilo mi je malo neugodno skinut hlače i bit boxama a ona da sjedi nasuprot mene,ali nisam imao druge.Skinuo sam hlače i nanio kremu na koljeno te istu utrljavao u koljeno.

Ona je odložila čašu,ustala se i rekla da legnem.Tako sam i napravio a ona je kleknula pored kreveta i uz trljanje kreme u moje koljeno usput ga je i masirala.Kako su mi noge bile blago raširene nisam primijetio da mi je kurac malo ispao van kroz nogavicu.Primijetio sam da se ona blago podsmjehuje.Pitao sam ju što joj je smiješno a ona mi tad rekla.Koji neugodnjak. Mislio sam da ću umrijet od srama.Sjeo sam i uvukao kurac u gaće.Njoj je to bilo smiješno te rekla da se ne brinem jer je već svašta vidjela u životu,i da slobodno legnem.Opet sam legao a ona opet krenula u masažu.


U jednom trenutku ona je sagnula glavu kao da se pokušava nešto vidjeti.Nije mi bilo jasno,a onda je ona rekla

“draže mi je bilo malo prije masirati“.“Daj vrati nogavicu kao što je bila maloprije“.

Bio sam malo šokiran ali napravio sam što je rekla a prizor je bio bolji nego prvi puta.I dalje je masirala ali nije skidala oči sa mog međunožja.To me je već počelo uzbuđivat pa sam joj rekao da bi i njemu dobro došla masaža.Samo se nasmijala i krenula rukom pod moje gaće.Malo mi je mijesila jaja a tad uzela kurac u ruku i počela ga drkat.Pomaknula se i spustila glavu te ga polako stavila u usta.Skroz lagano ga je gurala i vadila iz usta.Pošto mi je sad bila bliže uhvatio sam ju za sisu i kroz košulju joj je stiskao.

Počela si je otkopčavat košulju ali kurac iz usta nije vadila,već ga je sve dublje gurala.Skinula je košulju i grudnjak.Imala je lijepe sise s obzirom na svoje godine.Bradavice su bile male i već otvrdnule.Par puta sam joj promiješao sise a tad ju pitao“a šta ćemo sa ovim donjim dijelom“.Pogledala me,ustala se i skinula hlače.Ispod je imala crne tangice.Guzicu je imala malo veću.Pogledala me i pitala“da ovo ja skinem ili ćeš ti“.Bolje da se odmah riješite i tog viška.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx