4 najnezgodnije situacije u seksu

Iznenadne situacije mogu pokvariti planirano uživanje u seksu – zato, kada otkrijete koje su, potrudite se izbjeći ih!

Uzvikivanje imena bivše

Ups! Je li on to upravo rekao: “Majo”? A vi ste sigurne da se tako ne zovete čak i u najvećem vrtlogu strasti, kada vam je svejedno kako se zovete? Ok, jezik je brži od pameti, ali priznajte – da ste ga koristili na drugi način, možda mu ne bi izletjelo. Uzvikivanje imena bivše djevojke možda je propast seksa, ali ne i svijeta. Moguće je da je mozak samo mehanički njezino ime vezao za tu radnju, a možda je vrijeme da malo zavirite u riznicu njegovih tajni. U svakom slučaju, jednom (kao nijednom) je oprostivo. Sve ostalo vodi ozbiljnom razmišljanju o promjeni dečka. Bolje i to nego promjena imena.

Mama u sobi

Imate li i vi prijateljicu koja je jednom prilikom dok je bila bolesna doživjela potpuni fijasko? Scenarij je sljedeći: u goste joj je došla rodbina, a i dečko da je oraspoloži pa se onako nevino stisnuo uz nju ispod dekice jer temperatura se, da se razumijemo, najbolje skida znojenjem. A onda, neočekivano, u njezinu sobu ulazi mala sestričina koja potom svima u kući naglas prepričava kako spomenuti akteri prave bebu. Ali, to nije ni upola neugodan trenutak kao kada vam u onom najslađem trenutku (kada više i nemate kontrolu nad svojim tijelom) netko pokuca na vrata, uhvati se za kvaku, a vaš uzvik “NE” zapravo i nema veze s tim što vam je u sobu uletjela mama. Hm, jedina utjeha je što je njoj, vjerojatno, neugodnije nego vama. Dobro, nije da žena ne zna što je seks.

Dečko tračara

Priznajte da ste neopisivo ponosne kada paradira kao paun pokazujući svima koliko je bogat što ima vas. Vi cvjetate i cvjetate dok u jednom trenutku ne puknete od bijesa zato što je upravo vašem prijatelju, i to pred vama, prepričao dogodovštinu iz spavaće sobe – takvu da ga više nikada ne pustite u istu. Imate dečka pričalicu i pomirite se s tim. Ipak, morate postaviti granice. Jednostavno ga kaznite. Najbolje će naučiti lekciju ako ne dobije porciju prethodno ispričanog trača. Ako ni to nije dovoljno, sljedeći put se pohvalite nekom njegovom neugodnosti.

Prije vremena


Zaspati usred seksa možda je najveći grijeh kada je gužvanje posteljine u pitanju i nema toga što može popraviti situaciju. Nitko ne voli biti ispaljen baš kada je napaljen. Ali, događa se i to… Čak i najboljima! Pa i ljudima koje volite. Ako ne želite da mu kažete laku noć zauvijek, najvažnije je da budete pribrane. To što ste, za početak, u istom krevetu dobar je znak da vas on i dalje želi, a kada razmislite koliko mu je bio gust raspored proteklih dana, možda mu samo nedostaje nekoliko sati odmora. Ako je za utjehu, istraživanja pokazuju da se ljubavnici koji brzo utonu u snove u društvu partnera zapravo osjećaju bezbrižno, sigurno i voljeno.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj