Probala sam prvi put sa bračnim parom

Imam 22 godine zovem se sneza,crna kosa smedje oci drugi kazu da sam zgodna mada ja mislim da mi trebaju vece grudi(ali vecina muskaraca nije zamerala posto sam zgodna)
Proslo leto sam mislila da necu nigde na more posto sam ostala bez posla i jednostavno nisam imala para decka nisam imala tada tako da svaka kombinacija je otpadala.
Sve do tog ponedeljka.

Zivim u kuci sa roditdeljima i tog dana probudila me vika dece i glasovi iz dnevnog boravka
polako sam ustala otisla u kupatilo istusirala se obukla i usla u dnevnu sobu.
Tada sam shvatila da su komsije iz nemacke kuca do nas koju je moja majka provetravala i obilazila dok oni nisu tu, dosli pa piju kafu i razgovaraju.
Lepo sam se pozdravila sa njima i onako bledo posto sam tek ustala uhvatila se za moju solju kafe.
Oni su bili jako lep i zgodan par on 33 godine(Miroslav) crn krupan i razvijen ona 30 (Tamara) plavusa bujnih grudi uvek sa majicicama koje vise otkrivaju nego skrivaju. ja sam se upiljila u njen dekolte ne da sam gajila neka osecanja prema zenama ali sam zelela grudi kao ona velike i bujne.
Onda me je razbudio njegov glas “Snezana gde ides na more”
promrljala sam nigde sto ? pa eto ja i tamara idemo u grcku dobili smo kljuceve kuce od
nasih prijatelja ali nema ko da nam cuva malenog.pa ako si zainteresovana i imas pasos mozes sa nama. Pocela sam da odbijam ali je moja majka odmah skocila eto celo vreme kukas sada imas priliku sto nebi isla.
Pocela sam da se vadim da nemam kupace i ko zna koliko cu da cekam vizu itd.
Miroslav je odmah rekao da je to njegova briga ako mi je vazeci pasos sto je naravno bio
a tamara je dodala da ona sebi ide da kupuje kupace pa mogu sa njom da ce ona da me casti sa 2 sto je sasvim dovoljno.

Nisam imala kuda sve se tako brzo odigralo.
Sutradan smo otisle u kupovinu ona je sebi kupila 3 kupaca 2 su bila tanga i meni 2 jedan je bio tanga na njen nagovor sto sam nevoljno pristala mada je ona celo vreme zgodna si mlada nemoj da budes staromodna.
Dosao je i taj dan kada smo krenuli na more putovali smo kolima sto sam uglavnom prespavala sem kada smo stajali da miroslav protegne noge.
Kada smo stigli bilo je vece ali sto se moglo videti kuca je bila predivna cak sam dobila i svoju sobu sto mi je bilo bitno.
Odmah smo svi otisli na spavanje jer smo bili umorni.
ujutro me probudila Tamara kada sam progledala sedela je na dnu mog kreveta sa 2 soljice kafe i recima same smo ajde ustaj.
imala je samo cipkane gacice na sebi gore gole velike grudi ja sam isto spavala samo u tangicama pitala sam gde je miroslav i milan ona rece vec su na plazi ustaj slobodno nemoras da se oblacis.
sedele smo na terasi tako u gacama nisam mogla da odvojim pogled sa njenih grudi delovale su tako lepo nimalo opusteno i ako je imala dete.

Tamara je to primetila i direktno me pitala sta nije u redu sa njenim grudima na sta sam ja pocrvenela i rekla da je sve ok ali su joj predivne i kako ja zelim da imam iste takve.
Samo se nasmejala i rekla kako ja imam isto lepe grudi kako nije sve u velicini itd.
Tamara mi rece ajmo i mi na plazu ajmo po kupace i dobaci obuci tanga i ja cu.
Dvoumila sam se ali ipak sam pristala posto nema sanse da me neko ovde pozna sto da ne.
Otisle smo na plazu tamo su bili miroslav i sin milan, ja sam odmah uzela malenog i otisla u vodu njih dovje su dosli za nama.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx