Dečkov drug i velika žurka

Beskrajno se radujem periodu koji sledi, moji se spremaju za more i ostaće tamo 10 dana. To znači da ću 10 dana biti kod dečka, neću morati da se vraćam kući, mmm, u glavi sam unapred smišljala planove kako najbolje iskoristiti tih 10 dana.

Dečko je bio za to da pravimo žurku koja će trajatii dok nama bude odgovaralo. Ja sam bila za i jako sam se radovala tome.

Svanulo je jutro, otpratila sam moje i polako su krenule pripreme za večerašnju žurku.
Pozvali smo celo naše društvo i svima smo nagovestili da mogu da povedu koga god požele..
Žurka se pravila kod mog dečka a pošto on ima kuću na dva sprata, žurka je bila na oba sprata jer smo znali da će biti mnogo ljudi.

-Mala, šta ćeš obući večeras?

-Ne znam, još nisam odlučila, da nemaš možda neki predlog, bezobrazniče?

Znala sam zašto pita, on prosto uživa da budem obučena kao droljica jer voli da vidi tuđe poglede na meni. Kao da me poželi još više tada.

-Ajde idi do sobe, otvori kese, obuci se a ja ću da te sačekam ovde.

Ne krevetu u sobi bile su dve kese. U jednoj je bila haljinica koja je bila od lateksa, skroz uz telo sa velikim dekolteom.
U drugoj kesi su bile mrežaste crne čarape i tangice isto u crnoj boji. Auuu ja sam se prosto oduševila. Obukla sam sve to i na to obula najviše crne štikle koje sam imala. Vezala sam kosu u visok rep, namazala crveni karmin i bila sam spremna da izađem da me vidi.

-Hm, znao sam mala. Brutalna si, nisi ni svesna koliko si jebozovna u toj kombinaciji. Očekuj večeras na sebi poglede svih mojih drugova, znam da to želiš.

-Ljubavi, da li si siguran da je okej da budem ovako obučena, da nije malo previše droljasto?

-Ne brini mače, previše je droljasto ali tako i treba da bude zar ne??
Vidi kako mi se digao zbog tebe, mala. Zamisli tek mojiim drugovima.

-Ljubavii, nemoj da si bezobrazan i prestani više da me ložiš sa tim pričama da ću svim tvojim drugovima da podignem kurčine.
Možda ću stvarno da uradim tako nešto, šta ćeš onda, m??

-Slušaj me ovako droljo, hoću da celo veče flertuješ sa njima, ako nećes sa svima, odaberi barem jednog i hoću da ga prepališ kao životinju da ne može da se suzdrži. ?

-Ma ti nisi normalan ljubavi, uhhh prepalim se od same pomisli na to. Probaću, obećavam. ?

Već je bilo kasno, polako su počeli da pristižu..Moj dečko je imao malo specifično društvo, uglavnom su se svi bavili mutnim poslovima, tj. bili su dileri. Bili su tu naših godina, mozda malo i stariji ali nije bila velika razlika.
Ni mi nismo bili baš toliko fini, pored marihuane koju smo pušili svaki dan, znali smo da koristimo i spid, ta droga me je najviše palila.
21. je vek i omladina jednostavno tako funkcionise, ne kažem da je dobro ali što bi rekli mladost ludost.
Žurka uveliko traje, došli je mnogo ljudi. Bilo je i dosta mojih drugarica ali i devojaka koje su došle sa drugovima mog dečka. Tu je bilo svačega droge, alkohola, marihuane..svako je mogao da koristi šta god poželi.
Svi su bili jako opuštenii i momci su već lagano krenuli da se motaju oko devojaka sa namerom da kresnu neku.
U trenutku sam osetila dah na vratu, prošla me je jeza.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
23. rujna 2020. 02:01

Cekamo nastavak 😉 🙂

1
0
Ostavi svoj komentarx