Ponor ljubavi

Pored mene mama nervozna ceka da je primi doktor Simic kardiolog, nas kućni prijatelj, kome se ona požalila da se prilično u poslednje vreme zamara i da je to brine.

Sada dok čekamo, gledam u tu zenu od sezdeset i jednu godinu prelepog lica, punije gradje, obucenu “do grla”, tako da se su se jedva mogle nazreti njene ogromne grudi, koje nikada nije pokusala da ih istakne oblačenjem, kao ni savršeno oblu guzu koju sam video samo kada smo zajedno bili na moru, uz primetno pohotne poglede onih koji su bili pored nas.

– Ne boj se mama, biće sve ok. Ti si zdrava žena.

Pokusavah da je ohrabrim.

– Dusa mamina, rece mi i pomilova me po obrazu.

Nismo dugo cekali, tako da prof. Simic srdacno nas primi i uz razgovor pokusavao je da utvrdi uzrok i tezinu manefestacija koje mamu muce.

– Sin vam je izrastao u pravog momka. Pogledaj ga isti vas muž.
– Eh da mi nije njega, Bog zna sta bi bilo sa mnom.
– Skinite košulju Valerija, da vas prvo poslusam.

Htedoh da izadjem, no mama mi rece:
– Ostani duso, lakse mi je kada si tu.

Otkopčavši košulju, ono što me je odusevilo su mamine prelepe dojke koje su kipele iz brusa. Koža bela nigde tačkice, nabora na njoj.

– Ovo sto čujem gospodjo je sasvim u redu, no, hajde da uradimo ekg. Skinite brushalter i lezite.
– Da ja izadjem?
– Nema potrebe reče doktor upitno gledajuci mamu.
– Ostani duso mamina.

Gledao sam kako vešto otkopca brus i ispred mene bljesnuše mamine dojke u svoj svojoj lepoti. Bradavice okružene velikim oreolama su mi pomutile razum.
Osetio sam nemerljivo uzbudjenje. Pulsiralo mi je medju nogama, imao sam takvu erekciju da sam se bojao da se ne primeti, jer sam bio samo u letnjoj majici.
Mama leže i dve ogromne dojke se razliše, stomak bez traga celulita, a pupak dubok je izmamio moj uzdah, jer sam uvek ženama sa kojim sam bio voleo ga ližem i napunim spermom. Gledala me je sa puno ljubavi i sa osmehom na licu.

– Ekg je uredan, jos da uradimo ultra zvuk gospodjo.
– Sedite mladiću tu pored mame imate stolicu.

Osećam miris mamine kože. Disala je duboko, i u tom ritmu su se pomerale njene grudi i stomak. Srce mi je tuklo da sam pomislio da će ga doktor čuti, a erekcija me je bolela toliko mi se činilo da ce mi kurac eksplodirati.

– Okrenite se na bok ka meni, rece doktor mami.

Sada joj gledam ledja sa dubokom brazdom duz kičme, i prvo sto mi je palo na pamet je koliko bi tu sperme moglo da stane. Nigde ni jedne fleke, koža da je poželis lizati do besvesti. Brazda izmedju guzova se vidi, jer se malo suknja spustila, lepota neopisiva.

– Okrenite mi ledja godpodjo da vidimo i sa ove strane .

Mama se polako okrete i dve teske mamine dojke se nadjoše na na dvadeset santimetara od mene. Sedim gledam, ona mi pruži ruku i uhvati moju šaku i spusti je do njenih grudi.

– Hvala ti duso što mamu nikada nisi ostavio. Dodji da te poljubim. Sagoh se, ona me poljubi u obraz, a moja ruka u njenoj dodirnu njenu bradavicu. Instiktivno je poljubih u dojku.
– Dobro je gospodjo sto vam je sin tako pažljiv rece doktor zagledan u monitor.

Mama me je gledala očima punim topline i zahvalnosti.
– Obucite se, pregled je gotov Valerija.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Zoran
Zoran
Guest
15. rujna 2021. 22:15

Fivna prica. Dva putasam svrsio citajuci je. Moja mama je sex bomba. Ima 52 godine. Izaziva me svaki dan svojim dekolteom u koma su njene prelepe sise. Toliko je zelim da cu poludeti!!

deniselvedi32
Denis
Reply to  Zoran
17. rujna 2021. 02:54

Kada se budeš tuširao, pozovi je da ti opere leđa, pa joj stavi kurac u usta.

Zoran
Zoran
Guest
Reply to  Denis
17. rujna 2021. 17:13

Uhhhh!!!

3
0
Ostavi svoj komentarx