Naša nova koleginica

Na faksu sam imala par koleginica sa kojima sam se konstantno druzila. Zajedno smo ucile, izlazile, isle na more.. U trecoj godini je na nas smer dosla jedna devojka iz inostranstva, Lena. Njeni su otisli odavno preko, ziveli su dugo godina u Holandiji i sad se vratili. Bila je prelepa, savrsene crte lica. Pokazivala sam njene slike momku i komentarisali smo kako je dobra riba. Uklopila se u nase drustvo, isle smo na kafe posle faksa, stalno je bila sa nama na predavanjima. Bile smo lude i pomalo slobodne, znale smo tako kad se napijemo da se ljubimo medjusobno iz zezanja. Stalno smo se presvlacile jedne pred drugima, slale slike sta koja oblaci za momka itd.

Jedno vece smo se okupile kod mene da se sredimo za izlazak. Lena je malo kasnila i dosla je vec sredjena, dok smo nas tri setale u gacicama i brusu i sminkale se. Tu je bila i flasa tekile naravno da se zagrejemo pred izlazak. Sari je bilo cudno sto je ova dosla vec sredjena

– Zeno pa ti si vec sredjena?
– E pa da, nisam znala vase rituale pa reko da nesto ne zeznem
– Ma mi se okupimo pa sve natenane
– Eto da znam za sledeci put. Ajde sipajte tu tekilu da nazdravimo

Tekila je fino isla, posle pola sata je vec pola flase otislo a ja sam se nadovezala na prethodnu pricu
– Svaka cast Leno za dekolte, zujace muskarci oko naseg stola veceras

Lena: haha hvala, ma nece nece
Sara: jel Lena ubacena u nasu grupu?
Ja: mislim da nije, ubaci je

To je bila klasicna zenska grupa sa polugolim slikama, ogovaranjima, pricama o seksu, o problemima..svasta se tu moglo naci. Znala sam da pokazem momku po neku sliku na kojoj se ne vidi previse a opet ga nadrazuje da se napali, ili da mu posaljem neki skrin sot dopisivanja. Znala sam da ga pale te stvari a opet nisam htela da mu saljem i pokazujem slike svojih drugarica.

Izasle smo u grad, sve vec pripite. Bilo je super, zezale smo se, djuskale. Momci su stvarno obletali oko nas. Sve osim Lene smo bile zauzete i nismo previse paznje obracale na to, ali nije ni ona. Ponapijale smo se fino i bilo je vreme da krenemo kuci. Ova cetvrta, Zoka je otisla kod momka, Sara je isla kod mene da spava pa sam pozvala i Lenu ali je rekla da nije nista svojima rekla i da ne moze. Sara i ja smo dosle kod mene, okupale se zajedno, legle malo cavrljale i zaspale.

Izlazile smo tako s vremena na vreme, sve vise i vise se druzile i bile sve bliskije. Bio je kraj ispitnog roka i dogovorile smo se da izadjemo. Lena nas je pozvala kod nje pre, njeni su na moru pa mozemo posle i spavati kod nje. Zoka je otisla kod svojih u Planu tako da smo samo Sara i ja otisle. Bila je to prelepa kuca na Dedinju, videlo se da ima dosta novca iako se ona nije tako ponasala. Bio je to bife pun najsupljih pica, salonski namestaj, kupatilo perverzija. Cirkale smo, sminkale se, Sara i ja probavale neke Lenine haljinice i suknjice. Imala je stvarno mnogo stvari ali je bile takva da je sve dedila i nije joj materijalno nista znacilo. U medjuvremenu je krenula prica o seksu klasika. Dotakle smo se Lene jer nismo previse znale o njoj. Bila je sramezljiva i nije previse htela da prica. Rekla nam je da je imala nekog momka tamo u Holandiji bla bla ali od kad je ovde nije jos nikoga nasla i sama je. Doslo je vreme za oblacenje, sve smo izabrale sukljice iz njenog ormara. Sara i ja smo se presvukle u sobi a Lena je otisla do kupatila se se sredi posto je dobila. Vratila se u suknici i brusu, a Sara je nesto primetila

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx