Izjebao sam svoju kumu

Kad sam bio klinac kratko sam se zabavljao sa klinkom po imenu Gordana . Nije tu bilo seksa već dječja veza od nekih mjesec dana u kojoj je najdalje dokle smo otišli da joj malo diram sisice koje su još bile tvrde i male, možda dvojka, malo ljubljenja i držanja za ruku u mraku, šetnje i priče o temama za tu dob.

Prekinuli smo vezu jer sam ja htio i malo više, htio sam ju jebati a ona nije bila spremna ići dalje od malo vatanja i to samo ja nju a ona moj kurac nije dirala ni preko traperica.

Barem dvije godine se nismo ni pozdravljali poslije prekida jer je bila ljuta na mene što sam ju otkačio a i bolila me ona stvar što me ne pozdravlja. Počeli smo minimalno komunicirati nakon 2 godine na jednom zajedničkom dočeku Nove godine kod zajedničke prijateljice, cure od mog prijatelja i poslije smo se samo pozdravili u prolazu kad se vidimo.

Ja sam završio srednju školu i odmah se zaposlio pa služenje vojnog roka od godinu dana u bivšoj državi i nisam o njoj ništa puno ni znao sa kim je u vezi, da li je postala drugačija i nisam o njoj nikada ni razmišljao.

Nakon vojske sam nastavio raditi u istoj firmi i tamo se sprijateljio sa dečkom iz grada koji je bio godinu dana stariji od mene i svakodnevno smo provodili dosta vremena zajedno kao elektro monteri i pričali o svemu, odlazili često na piće zajedno i poslije posla i jedan dan me pitao da li poznam Gordanu Z….. iz Starčevićeve ulice. Rekao sam mu da ju poznam onako iz prolaza jer sam shvatio da se pali na nju i nisam mu govorio za onu kratkotrajnu vezu iz dječjih dana,

Ona je u međuvremenu postala onako prosječna cura, ni lijepa posebno, ni ružna, doduše zgodna po prilici ali relativno malih grudi. Ja sam u to vrijeme bio u vezi sa jednom zgodnom curom ali bez velikih planova o ženidbi. Bilo nam je dobro, jebali smo se jako često i uživali u životu a moj prijatelj sa posla se ubrzo odlučio oženiti sa Gordanom i pitao me da im budem kum na svadbi. Pristao sam jer mi je bilo neugodno ga odbiti a nisam baš bio presretan sa time.

Od tog dana kad je Gordana saznala da ću im biti kum je počela sa mnom komunicirati izuzetno srdačno i kad smo se našli uvečer zajedno moja cura i ona i normalno ja i kum uvijek je bila vesela i mislio sam ajde hvala Bogu da je normalna jer naša veza i nije bila prava veza nego dječja glupost bez seksa. Bili smo jako mladi. Cura mi je jednom pričala kako se Gordana hvali kako ima dobar seks i pitala ju kako je nama dvojima i da joj je rekla onako iskreno da je njoj odlično i da se jebemo kad nam se god ukaže prilika. Na tome je priča ostala .

Nekoliko dana prije njihove svadbe me kum zamolio da Gordanu odvezem u susjedni grad da isproba još jednom vjenčanicu jer on mora sa ocem taj dan po vino negdje malo dalje. Pristao sam i pitao kada a on je rekao u 17.00 je dogovorila. Ja ju trebam pokupit pred njenom kućom u 16.30 i kad završi vratit ju doma .

Normalno mi je to bilo i kad sam ju pokupio i kad smo krenuli prema susjednom gradu odmah mi je rekla da Stanko ne zna ništa za našu vezicu iz djetinjstva , jedino ako mu ja nisam rekao na što sam joj odgovorio da nisam jer to i nije bila prava veza kad smo bili još djeca na što je ona rekla da je ona bila dijete ali da sam ja htio to dijete jebati. Sad je to prošlost i da želi da on to i ne sazna nikada a ja sam joj obećao da od mene neće nikada saznati. Onda je nastavila priču da ona nije baš ni bila toliko za ženidbu sa njim ali da je on zapeo kao sivonja i da je pristala , da joj nije žao ali da su možda trebali još uživati u slobodi. Ja sam joj odgovorio da kum izgleda želi imati ju svaki dan ili noć, da je zaljubljen a ona je samo rekla da i nije baš on takav kao što sam ja, da im je dobro ali da nije baš često i rekla mi je da joj je moja cura rekla kako mi ne propuštamo nikada priliku i kad god imamo uvjete da ju jebem i to da ju svaki puta dovedem do orgazma a nekada i do nekoliko orgazama.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx