Ljetovanje plaća seksom

Jedna lokalna agencija je prošlo ljeto uporno tražila bilo kakav smještaj za jednu mladu turisticu koja je došla sa vlakom do Jadrana iz Češke ali nije imala 70 do 100 eura koliko su bile cijene apartmana. Znala je nešto malo njemačkog i dobro engleski. Sve je bilo popunjeno i nije se mogao pronaći čak ni skupi apartman a oni jeftini su bili bukirani do kraja 8. mjeseca.

Ja imam manju kuću i ne izdajem ju turistima jer nije tako ni izgrađena. Ima oko 80 kvadrata ali nema posebnog apartmana ili barem sobe sa kupaonom koja ima poseban ulaz, tako da nisam mogao iznajmiti prostor u kojem ja živim.

Kuća preko puta moje je izgrađena baš za turiste sa 4 apartmana i agentica je dovela jednu mladu curu od možda 20 godina da pokuša nagovoriti vlasnicu te kuće da joj iznajmi barem jednu sobu za spavanje, u svome smještaju, dok se nešto ne isprazni jer je djevojka već očajna i morat će spavati negdje na plaži a nema ni šatora niti vreće za spavanje. Susjeda ju nije nikako mogla primiti jer nema ona gdje i očajna agentica se okrene i ugleda mene kako sjedim u svom dvorištu u hladovini i promatram ih.

Dođe do mene i pita me bi li ja iznajmio barem jednu sobu na par dana. Objasnio sam joj da nemam uvjete jer nemam onda ja gdje. Mogu prespavati u dnevnom boravku ali mlada cura neće pristati samnom samim boraviti preko noći-

– od kud znaš da neće ?
– ma daj pogledaj nju a pogledaj mene. Ona 20 , ja 42 godine. Nisam ja manijak ali da sam na njenom mjestu mene bi bilo strah. Ona mene ne pozna. U ostalom uđi kod mene u kuću i pregledaj sve pa će ti biti jasno.

Unišla je Mare, agentica , u kuću pogledala i pozvala djevojku da dođe. Sporazumjevale su se na engleskom i Mare joj je rekla da ima samo dvije mogućnosti. Prva je spavati ovdje u sobi s tim da sam ja u dnevnom boravku na trosjedu a druga je negdje vani u parku na plaži ili na ulici na nekoj klupi dok ju policija ne privede.

– Mare stani malo. Rekao sam da ne iznajmljujem kuću. Nemoj nuditi djetetu kad ja nisam pristao. Rekao sam im da sjednu a da ću ja nazvati susjedu , kuća pored moje i pitati ju da ona malu primi jer je ona žensko pa će cura možda i pristati. Susjeda nije htjela ni čuti za to jer je radila svaki dan od 7 do 15 i nije željela riskirati sa turistima. Kad sam im objanio cura je počela plakati i pitala da li može barem u mome autu spavati i da će mi platiti. Žao mi je bilo djevojke i nekako se smekšam i kažem agentici

– Znaš šta Mare, neka mala spava u mojoj sobi a ja ću u autu ili kad ona zaspe u boravku a tebe ću jebati za ovo
– Mare je bila opičena i nasmijala se na moj komentar pa samo dodala “ne daj Bože dugog čekanja” Maloj rekla da unese stvari u sobu i da je to za jednu najviše dvije večeri a o cijeni da pita mene.
– Ma jebala te cijena kad je tako kritično, za sat vremena će mračak početi padati. Ne mora mi ništa platiti samo neka sutra pronađe negdje dalje smještaj. Pitaj ju da li je gladna. Ako je dat ću joj i večeru. Jebote mogla si nam ti nešto napravit kad si mi izjebala koncepciju.

– ha ha ha , ti si bolji kuhar od mene, meni i kajgana izgori

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx