Aferu sa milficom – 2

Kao sto sam napomenuo do jednog dana. Posle dve godine, jednom moju sekretaricu me je viknula kod sebe kuci, rekla mi je da njen muz je na sluzbenom putu, a njena cerka će da spava kod njene drugarice. Otisli smo nakon radno vreme kod nje, svukli smo se i sve vreme smo bili goli.

Aferu sa milficom

Oko devet uvece mi smo otisli u njenu spavacu i poceli smo da se jebemo, od njenog vristanja nismo mogli da cujemo da je neko usao u kucu, kad njena cerka nas slikala i svukla se do golu kozu, normalno ona je znala ko sam ja, znala me je kao sef njene mame, ali ne i kao njen jebac.

Posle 10 minute kad smo je primetili ona je dosla do nas i rekla nam je da ima dva uslova za da ne posalje fotografije od nas kod svog oca. Mi smo prihvatili te uslove i pitali smo koje su to uslove, rekla nam je kao prvo ja da se ozenjim sa njom, a kao drugo kad mi napravimo svadbe njena mama, odma nakon toga da se razvede od njen otac i ona da zivi sa nama za da mozemo svi u trojku da se jebemo na miru. Ja i njena mama smo se nasmejali i rekli smo da je totalno luda.

Ona je rekla idite sada nazad na posao u krevetu. To vece nismo ni ustali od kreveta, jebali smo se do zore, nisam se mogao odluciti koja je bolja picka od njih dve, dal mama ili cerka. Izvinite nisam pomenuo, mama se zove Slavica sada ima 42 godine, a cerka se zove Marija koja ima 22 godine.

Tog leta smo napravili svadbu, bili smo svi srecni, posebno otac moje zene sta je dobio zet kao mene. Posle dva meseca od svadbe, moja punica i njen muz su se razveli. Naredni dan posle razvoda za nas trojicu je poceo pravi raj, prodali smo moji stan od 70 kvadrata i kupili smo zajednickin stan od 150 kvadrata. Odma nakon uselenja, poceli smo da zivimo slobodno, jebali smo svaki put kad nismo bili na poslu, odecu po stanu nismo ni nosili, stalno smo bili goli, najvise smo hteli da se jebemo u kupatilu, a najveci fetis Marije je bilo kad njena mama Slavica sedne na wc solju zadigne noge i ja je jebem i napunim u picku, na sta Marija je cicala cela sperma sa njene picke, posle toga svi smo bili srecni, ali normalno zbog Marije smo sve isfrlili kondome, pilule, lubrikante, spiralu koja je nosila njena mama, sve ovo smo isfrlile jer je zelela prirodan seks i da njena mama zatrudni sa mnon.
Bice nastavak…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx