Slučajnost ili pozuda usred ljetne romamse

Ljetne romanse slucajnost ili pozuda?

Svako ljeto odlazila sam s roditeljima na more i mastala sam o nekoj ljetnoj romansi kao i svaka teenager cura koja gleda romanticne filmove. Pocela sam misliti da se to ne desava u stvarnome zivotu, ali ljeto 2021. dokazalo mi je suprotno.

Odlucila sam prije mora ovo ljeto skinuti 5-6 kila, zategniti tijelo, dobiti preplanuli ten, urediti se. Oduvijek sam bila zgodna i decki su bacali poglede na mene gdje god bih stigli, ali sam se zadnje 2 godine malo popunila pa sam htjela i to skinuti.

Tko nebi?

Plavusa, uvijek dotjerana, markirane torbice, cipelice, 165 cm , sise povece dvojke, manja utegnuta guza. Sasvim pristojno, ali uvijek je iskalao i privlacilo muskarce. Sa 17 godina izgubila sam nevinost i od prekida koji se dogodio oko zime nisam imala odnose. Mastala sam svakoga dana da ce mi prvo punoljetno ljeto donjeti nezaboravna iskustva.

Tako sam i ovo ljeto krenula s roditeljima na Losinj. Kada smo stigli, brat i ja otisli smo u svoju sobu koja je bila na drugom kraju hotela od roditeljeve.

Otisla sam na bazen kako bih se malo suncala. Na meni je bio bijeli kupaci koji se savrseno isticao zbog mog preplanulog tena dobivenog i solariju. Donji dio bile su brazilke, a gornji dio mi je lijepo zatezao grudi. Lezala sam tako i slusala muziku, a u bazenu sam zamjetila muskarca oko 195 cm visine, smede kose, tamnog tena, zelenij ociju. Kada sam ga vidjela, kupaci sam povukla malo vise da mi se ucrtava u guzu, odvezala gornji dio kupaceg i okrenula se potrbuske. Znala sam da ce mu to dati bolji pogled s obzirom da ga necu moci vidjeti gleda li me, oci ce mu se duze zadrzati na mojoj zadnjici.

Lezala sam tako nekih 15ak minuta nakon cega sam se odlucila okrenuti na leda kako bih opet imala bolji pogled prema gospodinu savrsenom. Zavezala sam kupaci i bilo je vrijeme za ponovno nanosenje kreme kako ne bih vec prvi dan izgorila. Krenula sam s nogama, prelazila na trbuh, ruke, kosu svezala u rep, a u jednom trenutku osjetila sam velike ruke na svojim ramenima.

X: Trebate li pomoc, ne zelite valjda da Vam leda izgore?
Okrenula sam se, a kad ono zgodan momcic iz bazena me gladi po ramenu.
Ja: “Kad se vec nudite” pruzila sam mu ruku i dala mu kremu
X: “Filip, drago mi je”

Mazal me tako kremom, nakon cega mi ju je vratio, osmjehnio se i vratio u bezen.
Kako sam lezala, rasila sam malo noge kako bi imao bolji pogled.
Doslo je vrijeme odlaska s bazena kako bih se spremila za veceru. Znala sam da cu ga vidjeti tamo tako da sam pokupila svoje stvari i zaputila se u sobu.

U sobi nije bilo brata pa sam mogla mastati o Filipu dok sam se tusirala. Bila sam toliko uzbudena da sam morala sav nagon izbaciti iz sebe. Sjela sam u kadu, uperila mlaz na vrh samog klitorisa i cesalj za kosu iskoristila kao igracku. Razmisljala sam o Filipu i za 10ak minuta dozivjela intenzivni orgazam.

Na veceru sam obukla plavu mini haljinu od satena, stavila zlatne nausnice i ogrlicu koja je privlacila pogled na moji dekolte. Nasminkala sam se lagano i zaputila ka restoranu. Kada smo sjeli, roditelji su me pitali za koga sam se tako sredila, a brat je promrmljao masazu s kremom na bazenu, ali ga roditelji srecom nisu culi.
Kada je vecera zavrsila, odlucila sam se prosetati po Losinju kako bih se opustila, imala dodatno samoce za mastanje o misterioznom Filipu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
MAx
MAx
Guest
1. travnja 2022. 15:26

Super priča Nina

1
0
Ostavi svoj komentarx