Please wait...

Aferu sa milficom – 3

Jednog dana, nakon radno vreme, kad sam stigao u stan, punicu i zenu su me bacili na krevetu i poceli su da me ljube i svlace, rekli su mi da imaju dva iznenadjenja, ali ce da ga doznam poslije moje svrsavanje u njih dve, sta da radim, prihvatio sam.

Aferu sa milficom – 2

Nakon pola sata jebanja, rekao sam im da mi kazu ta dva iznenadjenja, Marija pocela da me ljubi u usta i rekla mi je da je vec trudna mesec dana, naravno bio sam presrecan, a drugo iznenadzenje kazem, na sta punica je zamolila Mariju da se trgne od mene, a ja da legnem na ledja, napravili smo tako, ona se popela uzjasila me, sela je na moj buzdovan do kraja i rekla mi je zete trudna sam vec dva meseca. Ja sam se vise obradovao kad punica mi je rekla da je trudna nego kad mi je rekla Marija, poljubio sam strasno punicu u usne i poceo sam da je zestoko tucam, za tri minute sam eksplodirao u nju.

Moja zena se naljutila i rekla da nije fer sto sam svrsio dva puta u njenu mamu, a u nju samo jednom. Svi smo se nasmejali i legli smo na krevetu, ja sam bio u sredinu i poceli smo da se grlimo, ljubimo i tako jedan sat. Kad smo ustali, ja pitam Mariju jel moze ljubavi veceras da spijem sa tvojom mamu, a ti u drugu sobu, ona je prihvatila pod jedan uslov, rekla mi je da moze ali sutra kad dodjem sa posla da joj napunim picku pet puta sa spermom, ja sam se nasmesio i rekao sam da moze.

Uvece oko devet smo otisli u spavacu ja i punica, nisam mogao da joj odolim, ljubio sam je po celo telo, grlio sam je, priznao sam joj da sam zaljublen tri puta vise u nju, nego u njenu cerku i vise sam se izradovao kad sam doznao da je ona trudna nego njena cerka, ona mi je rekla sve znam ljubavi i ja sam sve prihvatila zbog tebe i mnogo sam ljuborna sto ti je supruga moja cerka, a ne ja. Poceli smo da se jebemo, takvu strast nikad nisam doziveo u jebacinu kao to vece sa njom, svrsio sam u nju tri puta, to vece nismo se odvojili ni sekund, tolko smo bili zaljubleni da me je zamolila da legnem pozadi nju i da joj stavim kurac u picku pa da tako zaspimo. Kad smo se probudili ujutro, Marija nas je probudila sa prekrasan dorucak, kad nas je otkrila, videla nas spoeni i rekla e majkemi vi ste ludi i kad spavate morate da se jebete. Rekla nam je stanito malo, hocu da vas iscistim, meni je pocela da pusi kurac, a nakon tri minuta je pocela da lize picku svoje majke.

Doruckavi smo, otisli smo na tusiranje i trgli za na poso. Kad smo isli punica mi je jos jedno popusila kurac u autu, bila je presrecna.

Bice nastavak…

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare