Želim da je netko jebe i da ja to gledam

Erotske priče: Želim da je netko jebe i da ja to gledam

Normalan sam muškarac 40-tih. Prije nego sam ušao u bracne vode, zasigurno za sebe mogu reci da sam imao dosta djevojaka i zasigurno iskusio podosta sexa.

Moje sexualne mogucnosti su, mislim, normalne. Kurac mi je normalne velicine, a tako i izdrljivost. Ako mi se zena prepusti mogu uciniti cuda.

Zivim sa svojom zenom. Ona je ljepa, pametna, sarmantna i volim je. Nas sexualni zivot je savim solidan, uzimajuci u obzir vremena u kojima zivimo, te stresne situacije kojima smo izlozeni svakodnevno. Mozda da malo bolje pojasnim, ne jebemo se vise kao zecevi sto smo cinili u pocetku nase veze, ali sex je ostao kvalitetan i oboje uzivamo u njemu.

Ali, … ali uvjek ima neko ali. Stalno zamisljam kao mi moju dragu netko jebe. Zelim da je netko jebe i da ja to gledam. Ne uvjek gledam, nekad ucestvujem ili zamisljam razne varjacije na tu temu.

Kako je nas odnos onakav kakv smatram da treba biti, ona zna za moju mastu. Cesto smo mastali zajedno, zamisljali njezinog jebaca, jebacev kurac i tako dalje. Proveli smo dosta takvih ljepih trnutaka. Za poćetak sam joj predložio da u nekom sexy shoopu preko interneta odabere jedan vibrator te da ga naručimo. Predloženo je odmah prihvatila i odabrala jednog od 22 cm/4do 5 cm debelog. Nakon dva dana “prijatelj” nam je došao u naš krevet.
Naš seks ne da se poboljšao nego više od toga i svaki put ga upotrebljavamo i to na način da prije uzme prijatelja i dok je lickam po klitiću njega sama zabije sve do jaja, a onda nastaje prava explozija strasti, odmah poslije njega uzme mog” mališana ” u odnosu na prijatelja i onda ga ocijedi do zadnje kapi…….savršenstvo.

Naravno, doslo je i vrijeme kada sam poceo sa sugestijama da to ucinimo i u stvarnosti. Nije bilo lako. Protivila se. Nije htjela nikog drugog vec mene, a mastu je smatrala samo kao mastu. Malo smo «svrljali» po oglasima, ali to nije bilo ono sto ona moze prihvatiti. I u pozitivnom raspolozenju, nije mogla naci se s nekim samo da se pojebe i zadovolji moju mastu.

Ali od svega ovoga, sto je ona htjela da ostane samo nasa masta, nasli smo malu svjetlost i put ka nasem (mojem) cilju. Povremeno, na zabavama i u drustvu, mozda ples ili kakva proslava u kaficu, nasao bi se neki tip koji bi se upucavao mojoj zeni, a mi bi zasjali, uzivjuci zajedno u igrici zavodjenja. Ja bi puno puta omogucio i kakvu drugu opciju. Naprimjer: s nekim drugim ja bi pricao o bezveznoj temi, tako da on moze pricati s njom i uzivao u nasim povremenim pogledima, koje smo razumjeli samo mi. Kad bi dosli kuci, prepicavala bi mi njihove razgovore i «nemoralne ponude». Uzivali smo u tome, i naravno u takvom raspolozenju i pojebali. Bilo je ljepo. Sada bi nas «ljubavnik» imao ime i izgled.

Tako je to povremeno islo, dok se jednog dana nije pojavio jedan, nazovimo ga A. Znali smo ga od prije, ali nekim slucajem poceo je biti clan naseg sireg drustva. Njihovo udvaranje dugo je trajalo. On i ja postali smo bliski prijatelji, te cesto bili zajedno. Moja draga i ja prepricavali smo razgovore koje smo vodili s njim. Bilo nam je ljepo, bili smo konstantno napeti i erotizirani. Nije bilo nikavih tajni medju nama. A u nasem krevetu, u masti, bio je stalno prisutan. Jednom, nakon nekave zabave otisli smo na nocno kupanje. Naravno, kupali smo se goli. Zezali se u moru, oboje, kao slucajno,dodirivali moju zenu i uzivali. Kad smo izasli iz mora, a imali samo dva rucnika, ja sam se malo odvojio i obrisao se rucnikom sam, dok su njih dvoje brisali jedan druoga sa onim jednim. Bilo je to nesto naj uzbudljivije sto sam vidio. Znao sam i prije da zelim da budu zajedno, ali sada sam to znao 200%.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
9 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
andeijano
andeijano
Guest
11. siječnja 2021. 21:47

prava istinska cuckopld prica koju moze dozivjeti samo poklonik ovoga zivotnoga stila.

Cvrle
Cvrle
Guest
Reply to  andeijano
17. siječnja 2021. 11:09

Znam kakvo je to uzbudjenje, ne moze se opisati nekome ko to nije osetio,nesto najbolje sto mi se dogodilo u seksu

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Cvrle
22. ožujka 2021. 09:57

Pa daj da je tucam i ja, biće ti super, a i njoj. 21 cm

Sasha
Sasha
Guest
Reply to  Dejan
18. prosinca 2021. 20:22

Neznam al mislim da moja se boji21 cm al izdrzala bi sigurno.

Sasha
Sasha
Guest
Reply to  Cvrle
18. prosinca 2021. 20:23

Puno mastam o tome da neko izjebe moju zenu .Neznam i strah me da joj to kazem.Neznam njenu reakciju.Predobra je u svojoj 42 godini i mislim da zasluzuje .

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Sasha
21. prosinca 2021. 02:01

Vrlo rado bi ti pomogao da ostvaris tu svoju zelju,bilo bi mi zadovoljstvo.

ikarus22
ikarus22
21. srpnja 2021. 09:53

Divna priča. I ispričana sa puno senzibiliteta!

Mima
Mima
Guest
7. siječnja 2024. 20:53

Mmmh,jako napaljiva prica,imam dojam da moj to zeli ali se srami

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Mima
8. siječnja 2024. 20:21

Kad se napije, pitaj ga, nece slagati 😉

9
0
Ostavi svoj komentarx