Mala slatkica sa 1 kata

Dok sam još živio sa starcima u zgradi na prvom katu živjela je jedna obična obitelj sa preslatkom kćerkom.

Još kao dijete odskakala je svojom ljepotom od ostale djece. Pošto je 5.godina mlađa od mene nije mi baš upadala u oko. Uvijek sam ju doživljavao kao dijete.K ako me 9 godina nije bilo u rodnom gradu ta djeca su napredovala i rasla.

Jedno predvečer sam išao posjetit roditelje, kad iza sebe čujem neki mio glasić kako me pozdravlja. Okrenuo sam se i vidio prekrasnu djevojku te se pokušavao sjetit od kud ju znam.Vidjela je da se patim pa mi je odlučila skratit muke.


-Bok ja sam Dora,ona sa kata iznad tebe,a ti si Ivan jel tako.


Bilo mi je užasno neugodno što je nisam prepoznao.


-Da jesam. Oprosti što te nisam prepoznao.Z adnji puta kad sam te vidio bila si još tinejđerica.

Ta je sad djevojka imala 23god. i završila pravni fax u roku. Pozdravili smo se a ja sam ušao u stan. Starci su mi se tu večer spremali na more i ja sam trebao narednih 10-tak dana glumit čuvara stana i svaki drugi dan polijevat staroj cvijeće ,što me užasno živciralo. Dala mi je pismene upute koji cvijet treba i kako zalijevat. Vrlo kratko sam se zadržao kod njih,pozdravio se i otišao kući.

Nakon dva dana išao sam obavit svoju obvezu i na ulasku u zgradu sreo se sa Dorom. Ja sam bio prilično nervozan jer mi se nameće taj posao kojeg sam mrzio iz dna duše.

Veselo me pozdravila te me upitala kuda ću.

Rekao sam joj koji mi je zadatak stara povjerila i koliko ga mrzim.

Ponudila se da mi pomogne jer ionako ništa ne radi a krenula se malo prošetat jer joj je užasno dosadno.

Odmah mi je bilo lakše jer se nisam ja morao zajebavat sa tim cvijećem.

Ušli smo u stan i ja sam ju pitao što će popit.

Odgovorila je “nešto kratko i snažno“.

Natočio sam i sebi i njoj nekakvog viskija što je stari imao u baru.Vrlo je brzo napravila ono što sam ja trebao. Sjela je u fotelju nasuprot mene uzela čašu i otpila dobar gutljaj. Na sebi je imala kratke hlačice i majicu svezanu u čvor do iznad pupka. Iz aviona se vidjelo da nema grudnjak jer kad bi uspravno sjedila vidjele bi joj se bradavice koje upiru u majicu.

Ispili smo ono natočeno pa sam joj ponudi još.Kimnula je glavom i ja sam nam natočio više nego prvi puta. Pošto je vani bilo više od 35 stupnjeva otišao sam se umit u kupaonu ali ruke nisam obrisao te kad sam došao u dnevnu sobu malo sam ju poprskao kapljicama koje su mi bile na rukama.

Skočila je ko gazela te otrčala u kupaonicu. Ja sam ležao i gledao tv kad me je u jednom trenu nešto hladno zalilo po leđima.Doživio sam šok. Dora se prišuljala i zalila me sa pola čaše vode.Ostao sam samo tako ležat.

Dora je došla smijući se ko luda ali imala je ručnik u jednoj ruci i još vode u drugoj.Počela mi je brisat leđa a zatim kleknula ispred mene. Naglim trzajem namjerno se zalila po sisama,te me upitala“hoćeš li me obrisat“.

Gledao sam ju i nisam vjerovao da to pita.Uzeo sam joj ručnik i polako joj prelazio njime preko sisa.Primakla je svoje usne mojima i izvukla mi ručnik iz ruke.

Razvezala je svoju majicu i skinula je.Pred očima su mi sijevnule njene prekrasne sise.Idealno okrugle sa malim slatkim bradavicama.Uzeo sam ih obje i rukama ih spojio te ih počeo lizat i cuclat bradavice.Vrlo brzo su se čuli uzdasi iz njenih usta.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx