Trampolin i napaljene mame

Od svojih 18 sezona na nasoj obali,jedne sezone sam zajedno sa frendom kupio trampolin sa 6 polja i krenuli mi kao sa svojim biznisom…

Platili smo lokaciju na plazi na otoku Pagu za sezonu,ali prije toga je trebalo odraditi 3 feste u 3 gradica u SZ Hrvatskoj,prije nego krene sezona na moru.

Prva festa prosla odlicno,dobro zaradili,pa krenuli za Bjelovar na Terezijanu.

Prvi dan ga istovarili,sastavili,malo nesto radili i negdje predvecer upoznali kolegukoji je odmah do nas radio za tipa koji ima cijeli park tih igri-tobogan za klince,topove,bungee trampolin i sl….sjeli,popili dvije,tri pive s njim i rekao nam on da nam je najpametnije da netko od nas dvojice ostane preko noci pazit na trampolin jel po noci znaju cigici doc da bi skakali i i divljali po trampolinu. Ako netko zapali cigaretu i padne mu zar na polje,eto stete od 500€.Posto frend ima doma malu kcer,rekoh ja cu ostat a ti odi doma.

Sa kolegom iz susjedne firme sam ostao,kupili pivi,imali neke duvke za noc i tako smo cijelu noc sjedili za stolicem uz trampolin i pricali…

“Jel vam ovo prva sezona?”-pita on
Rekoh-“Je..odradili smo prosli vikend jednu festu,ovo nam drugi posao.Jos odradimo Djurdjevac,pa na more..”

-“Imate lokaciju vec dogovorenu?”
“Da,Gajac kod Novalje…od 1.7. idemo dolje”…
-“Odlicno,odlicno”-kaze on..Ivan mu je bilo ime…”Odlican vam je to biznis,klinci stalno skacu…ako vam je dobra lokacija”
Rekoh-“Nadam se,budemo vidjeli”
-“Koliko je polja na trampolinu?”-pita on
“Sesterac”-odgovorim ja
-“Slusaj me sad…ako ne isprobas svih 6 polja sa 6 razlicitih mama,onda si idiot”-odjednom mi kaze….ja ga gledam s upitnikom..
-“Ozbiljno,neces vjerovat…te mame su lude dolje kad dodju na more. Muzevi uglavnom ili spavaju pijani,ili su u birtiji,ili rone,a one vode klince na trampline i sl cijeli dan,i napaljene su nenormalno”-pocne objasnjavat…

“Evo veceras prije nego smo zatvorili,dodje mama cca 40god sa sinom na bungee..mali se popne na polje,ja mu krenem one pojaseve vezat izmedju nogu i oko struka…a mama sa strane stoji,gleda,i pita me; Jeli momak,a bi i mene tako vezo?-upita me sa smjeskom i namigne mi”-prica Ivan…..
Da skratimo uvod,ispricao mi par iskustava…odradio je vec 4 sezone u toj firmi, sa tim djecjim parkom na moru….

I tako dosao 1.7….frend i ja sastavili trampolin i krenula sezona.Mesjutim,posto nismo imali hladovinu,preko dana nista posla,jako slabo…tek predvecer i navecer nesto,par mamica navratilo s klincima…one koje su imale vikendice odmah tu blizu….nakon nekoh tjedan dana,frend je morao doma rjesavat neke obaveze i da ce se kao vratit za nekih tjedan dana.

Nije da je i trebalo da bude vise od jedne osobe uz trampolin…Imali smo jedan auto,s kojim je on otisao doma,a meni nije ni trebao dolje,ionako cu cijeli dan cubit tu uz trampolin.Al nije mi bio problem,imam jos 30g vutre,nisam gladan,nisam zedan..

-“Vidimo se frende za tjedan dana”


Spavao sam u satoru malom,koji sam preko dana sklopio i pod trampolin s njim..
Imali smo ispred trampolina plasticni stol,4 stolice,jednu drvenu klupu i suncobran….Sjedim ja,bilo oko podne…suncina przi ko luda…spalio jednu dobru pljugu.Citam knjigu….kad za nekih pola sata vidim dolazi neka mlada cura,i vjerojatno mladjeg brata vodi na trampolin.Mali 4 god,slatki mali harambasa…popne se,skace,vice…..i nakon minutu dvije pita ona jel slobodno sjedne za stol

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
28. studenoga 2022. 11:46

Super priča imenjak

1
0
Ostavi svoj komentarx