Moje ispovijesti 1. dio

Zovem se Valerija, imam 23 godine i trenutno studiram ekonomju u jednom većem gradu.

Ne bih pričala više detalja o svon privatnom životu jer ne želim da se išta od ovoga dozna u okolini u kojoj živim, ali opet već duže imam potrebu podijeliti ove događaje sa nekime.

Ovaj dio priče desio se kada sam imala 18 godina i pohađala srednu ekonomsku školu u jednom manjem mjestu.

Srednje sam građe, ali lijepo oblikovanog tijela. Visoka sam oko 170 cm i imam plavu kosu i oči te nekih 65 kg.

U tom nekom periodu u srednjoj nakon devetnaestog rođendana našla sam i dečka i super mi je bilo s njim te mi je to ujedno bio i prvi dečko kojeg sam ikad imala.
Nije da nisam imala ponuda prije, ali nije me privlačilo imati dečka kao takvog niti sam se nalazila previše sa momcima prije toga.

Ono što me je prije tog privlačilo nije znao nitko niti sam se to ikome usudila priznati.

Uglavnom, živim u normalnoj obitelji sa normalnim vrijednostima te bi nešto takvo sigurno šokiralo moju okolinu.

Kao što sam i rekla – sve je počelo nedugo nakon što sam napunila 18 godina.


Jednog dana sam slučajno ulovila svog brata, koji ima 2 godine više od mene, u njegovoj sobi kako
drka ispred računala i upaljene web kamere.

Znala sam ja njega uloviti više puta kako to radi na neke porno filove ili slike, ali nije me to previše šokiralo.


Znala sam da su svi dečki njegovih godina takvi i da je to naprosto neizbježno pošto smo često bez najave ulazili jedan drugome u sobe po nešto. Obično bi izašla van iste sekunde i kasnije bi se tome smijali jer on nije bio nešto previše sramežljiv tip.

Šokiralo me taj dan ili bolje rečeno iznenadilo što njega nije uzbudio film – nego to što je s druge strane ekrana na kameri bila stvarna cura koja je trljala svoju picu na mojeg brata koji je istovremeno drkao i besramno uživao.

Napustila sam sobu bez riječi i otišla u svoju leći na krevet. Sama ta scena i misao da to radiš s nekime “uživo” mi je bila nevjerojatno napaljujuća.


Nisam mogla ni sebi samoj objasniti zašto me ta ideja toliko napalila da sam morala brzo svršiti.
Zapravo, svršila sam na ideju da bi i ja mogla tako s nekim dečkima se preko web kamere zabaviti.

Kasnije sam ipak pitala brata što je to točno bilo i neka mi objasni detalje. Inače smo imali otvoren odnos te mi je bez problema objasnio kako na nekom chatu ponekad pronađe cure koje žele takvu vrstu zabave jer je to anonimno i sigurno te kako je cura koju sam ja vidjela iz susjedne države i nije mu pokazala lice nego samo ostatak tijela.

Nije znao ni da li ime pod kojim se predstavila zaista i jest točno, ali to je ionako bila samo zabava za nju i njega te da se više nikad vjerojatno neće ni vidjeti jer nisu razmijenili kontakt niti je njemu to uopće bitno. Njemu osobno je bilo bitno samo da oboje svrše i idu dalje.


Rekao je kako je malo cura spremno na takav oblik zabave te ponekad ne uspije naći nikog, ali kad nađe da onda mora iskoristiti.

Moram priznati da me danima to intrigiralo i da sam razmišljala intenzivno o tome.
Napaljivala me činjenica da neki nepoznati muškarci drkaju na moje tijelo. Inače sam bila podosta sramežljiva, ali ovo je ionako bilo preko računala, u svojoj sobi i što se loše može desiti? Ukoliko mi se netko ne svidi ili me bude sram – ugasit ću kameru i nikome ništa.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx