Instruktor ronjenja je pokazao odbojkašici iz Srbije kako se roni

Instruktor ronjenja je pokazao odbojkašici iz Srbije kako se roni

Moj dugogodišnji prijatelj Skip i ja upustili smo se u posao s ronjenjem (discovery uronini na malim dubinama za početnike) i pokoja tura malo ozbiljnih, zahtjevnijih ronioca.. 

Skip je imao brod.. Te je on vodio brigu o brodu i sve vezano uz održavanje i navigavanje.. 

A ja sam instruktor ronjenja te su moja zaduzenja bila sve u vezi ronjenja, obuka, opremanje grupe prije urona, ronjenje s njima.. 

Taj dan smo imali grupu od osam osoba stigao je kombi (taxi) i odjednom se osam osoba s papira pretvara u šest prekrasnih cura koje su blistale od sexipila, sreće, mladosti (cca 24-26god.. ) i s njima dvije dosta starije kao pratnja.. 

Skip i ja smo se samo smješkali, nismo očekivali takvu grupu al bili smo jako zadovoljni i raspoloženi a ko nebi.. 

Ukrcale su se te se svi upoznali.. 

Bile su to odbojkašice iz Srbije na nekakvim pripremama, bolje rečeno dio njih kojima je bila zelja probat ronjenje a ove dvije druge su bile nešto iz tima, neznam.. 

Ionako su došle da se samo sunčaju na brodu, pa im nisam pridavao puno pažnje.. 

Lagano isplovljavamo prema poziciji urona, ja pomalo počinjem s pričom o uronu, pravilima ronjenja, opremi.. 

U jednom trenutku spazim da me Una gleda malo drukčije od drugih cura.. Una je bila jako vitka, savršene sise, obla čvrsta sportska guza, kristalno ljepe plave oči, kao nacrtana.. 

Kad je došao red na opremu došla je tik do mene i nudila se za primjer da pokažem na njoj šta i kako treba a druge cure ce poravljti za nama.. 

Pristao sam bez razmišljanja.. 

Taman stižemo na poziciju urona i dok Skip sidri brod, ja spremam odjela i ona uđe u usku brodsku ostavu po svoje odijelo i nasloni mi se na leđa sa svojim tjelom.. Osjetim njene vruće sise, tvrde bradavice na golim leđima a kroz tjelo mi prođe neka struja emocija a kurac tvrd ko stjena, te mi reče da je jako sretna i uzbudjena zbog ronjenja al i instruktora, okrenuh se k njoj i pogledah je u kristalno pave oči koje su me začarale u trenutku.. 

Morao sam ostati koncentriran počeli smo s oblačenjem a pošto sam pokazivao na Uni šta i kako koristio sam svaki tren da diram njeno svršeno tjelo, bilo je teško ostat pribran.. 

Nakraju smo se bacili u more odradili uron.. Svi sretni i zadovoljni, izašli smo van skinuli odjela da se suše.. one su uživale, prepričavale dojmove, a ja sam došao kod Skipa u kabini pisati dnevnik ronjenja.. 

Tako pišem i pričam s njim o curama vani, kad se na vratima pojavi Una i reče sa smješkom

– “ako ti treba pomoć oko spremanja opreme voljna sam pomoći” i ode na krmu broda.. 

Pogledam Skipa a on se podlo smije i reče “ma jebeš te tvoje papire idi slaži opremu dok još imamo mora do luke, ja cu malo usporiti dobit ceš na vremenu a ako ove dvije krenu s palube ja ću trubiti”.. 

To je bilo to.. 

 

Izašao sam do opreme, a Una me je čekala uz ulaz za ostavu opreme uzeli smo svako po odjelo i krenuli u ostavu.. 

Ja prvi okačim na vješalicu odjelo i pustim nju ispred.. Kad je dignula ruke da objesi odjelo sleđa sam ju nježno uhvatio za nategnute sise na što se ona guzom nabila na moj tad već jako tvrd kurac, milovao, ljubio sam joj savršeno tjelo, skinuo gaćice i grickao, lizao zategnutu guzu.. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx