Posljednji seks sa mojom svastikom


Dobro se sjećam, Ranki je ostao jedan lakši ispit da završi medicinski fakultet. Imala je nepuno 25, a ja 39 godina. Dobila je od svojih, kao nagradu za odličan uspjeh na studijama, petnaestodevno ljetovanje u Crnoj Gori.. Ja sam je častio za piće 200 $, a moja supruga-Rankina sestra dala joj je još nešto novca u domaćoj valuti. Pošto nisam nikada bio na Krfu, preko agencije rezervisao sam petnaestodnevni boravak za svoju porodicu. Ženi mi je baš prijao hotelski aranžman, da se bar malo oslobodi kućnih poslova. Ranka nam je rekla da ide sa njenom koleginicom iz gimnazije u Budvu.


Sa suprugom i sa djecom otputovao sam za Grčku i poslije dosta napornog puta smjestili smo se u hotel. Obilazili smo dosta veliko ostrvo Krf, kupali se na malim prelijepim grčkim plažama, uživali u morskom i ostrvskom ambijentu. Poslije nekoliko dana supruga …. mi reče: « Ej bre, ……sada sam zvala naše i Ranka mi reče da neće ljetovati u Budvu. Agencija ima nekih problema oko smještaja, i na predlog Rankine drugarice, na brzaka agencija im je ponudila Krf od 10 jula. Znaće da li su neki odustali, znaće sve sjutra ujutro.» Za mene je to bilo veliko iznenađenje.


Tako se i dogodilo, Ranka i njena drugarica doputovale su na Krf i smjestile se u jedan manji privatan, sa sopstvenom plažom, hotel «Liapades» udaljen od nas oko petnaestak kilometara.


Osvanuo je 12 jul, Petrovdan. Supruga mi reče da je pustim malo da proleškari, a i djeca su umorna, iscrpilo ih jako sunce.

– «Ako možeš pođi malo kod Ranke, vidi kako je…. Nema smisla da je ne vidimo.»

Nisam znao gdje je taj hotelčić, uzeo sam taksi i za čas se obreo u jednu malu morsku uvalu, pred taj hotel. Okolo hotela zelenilo, limuni, pomorandže, palme…Ranku sam našao na vratima hotelske sobe br.8.

– «Gdje su ti ostali, što si sama.»

– Pošli su da razgledaju palatu Ahileon.

– «Zašto ti nisi sa njima»

– Nije mi se danas išlo.

– Hajde da popijemo kafu.

Sjeli smo u hladovinu i naručili kafu i đus. Pričali smo o svemu.

– Znaš li ….. gdje je ostrvo Vido. Čuo sam za njega. Tamo se nalazi Mauzolej srpskih junaka. Hajmo tamo danas. Ima brodić koji često prevozi putnike. Moram da vidim sa mojima da i oni idu sa nama. Nazvao sam suprugu i predložio joj da idemo zajedno.

Opet je rekla «ma, pusti me da se danas malo odmorimo idi ti sa njom. Vidiš kakva je sparina. »


Nisam na Ranku navaljivao. Sačekao sam je da se spremi, svratili smo u market , pokupovali sokova, vode, slatkiša… i pošli u gradić odakle brodići idu za ostrvo Vido.



Ukrcali smo se i sa ostalim putnicima krenuli ka ostrvu. Ranka je sjela na klupi naspram mene. Imala je skoro providnu veoma kratku ljetnu haljinu. Stavila je crne naočale. Morski vjetar joj je mrsio sada plavu prelijepu kosu. Izgledala je božanstveno, kao boginja. Moja sa njom šestogodišnja ljubavna veza, svastici Ranki nije naškodila.Jebavali smo se prosječno tri puta mjesečno, jedna mlada dama je izračunala da smo se seksirali oko 220 puta, što i nije malo. Naprotiv, seks Ranki je prijao i od divne maturankinje stvorio prelijepo oblikovanu boginju. Tijelo joj je ojačalo, sise postale prave, butine i guzovi sve u skladu visine, dimenzije idealne, doduše kada će biti ljepša….još nije napunila 25 godina. Ja sa svojih 39 bio sam u formi, mogao sam dobro pojesti, popiti i cijelu noć jebati.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj