web hit counter

Našao sam mamine slike na porno sajtu

Iako sam od danas i zakonski punoljetan, još uvijek moram živjeti kod kuće. Nemam neke obaveze, osim još uvijek škole, a starci su nekako olabavili sa raznim pravilima. Sada čak smijem imati i comp u svojoj sobi, što mi prije nisu dozvoljavali «Da ne gledam prostote». Imam i curu, zove se Jasna i godinu dana je mlađa od mene. Mislim da brije kako ćemo se uskoro oženiti (ona ne kani ići na faks), a meni to nije ni na kraj pameti, između ostalog jer sam se oduvijek palio na starije koke.

Tako sam na netu i nabasao na sajt sa zrelim pičkama, i to mi je postala omiljena destinacija svaki put kad se ulogiram. Nisu tamo sve pičke neke ljepotice, ali zrače seksualnošću i ponosno, samopouzdano pokazuju svoje vremešne obline. Prije dva tjedna ponovno sam obilazio tu adresu (neću vam reći koju) i to mi je bio najveći šok u životu. Otvarao sam galerije sa novim komadima koje su stavili od kada me nije bilo, a onda sam kliknuo na fotku koja je pokazivala par najboljih sisa koje sam vidio u životu.

Sise su bile velike, sa tamnim krupnim bradavicama, no za razliku od većine žena koje imaju takve, nisu visile. Znojnim dlanom stisnuo sam miša sav napet priželjkujući da se što prije otvori sljedeća fotka žene koja ima bradavice koje strše gotovo tri centimetra. Ona je sjedila na nekoj stolici i vukla sise za bradavice prema gore, tako da mi stvarno nije bilo jasno kako to može raditi a da se ne ozlijedi. Nadao sam se da će, ma tko da je poslao slike te trebe, uskoro poslati još koju, iako mi ga je i ovo gledanje bolesno ukrutilo.

Na sljedećoj, moje želje su ispunjene; babi se vidi pičić, no kako ima prekrižene noge, vidi se samo par čuperaka na pici. Na ostalim fotkama starka se i širila, tako da se jasno vidjelo kako ima glatko izbrijan pičon, a kroz klit provučen zlatni pirsing. To je bilo previše; izvukao sam napetu kurčinu i počeo ga lagano drkuckat dok se otvarala sljedeća fotka… Na njoj je bilo najsavršenije dupe koje sam vidio u životu. Stara se naprčila na laktove, s guzom u zraku, i nije gledala u kameru.

Tako naguženoj kroz srcolike guzove jasno joj se vidio ružičasto smeđi šupčić, no od lica tek koja kovrča tamne kose. Živo me zanimalo jel ima i jebljivu facu… Na sljedećoj, hvala bogu s licem, žena je širila pičku kao da se sprema da joj uleti karina i kurvanjski se smijala u fotografa. To je bilo tijelo koje sam vidio u životu, i u istom času kada sam počeo nekontrolirano špricati spopao me stravičan šok. Prepoznao sam je! O Bože! Pička na koju sam upravo svršio bila je moja ! Nisam mogao vjerovati.

Skroz zbunjen ipak nisam mogao savladati znatiželju, otvarao sam slike jednu za drugom… Pozirala je u različitim položajima i raznom rublju… Prizori od kojih mi se opet počeo dizati, iako sam sada bio svjestan da gledam svoju majku. Na kraju galerije bila je i ikonica za video filmić. Morao sam ga vidjeti. Stara je ležala na krevetu prstareći si pičku kao da joj o tome ovisi život, a kada je prinijela prst usnama jasno se vidjelo kako joj se s njega cijede sokovi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Hasib
Hasib
Guest
24. ožujka 2022. 10:48

Pravo zadovoljstvo

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx