Seks sa ženom mog brata

Pubertetlija kao i svaki drugi, glava luda, stalno napaljen, jaja stalno puna. Od kako sam ušao u taj svijet drkanja i pornića sjećam se da me uvijek zanimalo nešto drugačije, nešto što je zabranjeno. Nemojte me pogrešno shvatiti, prve na pameti su mi uvijek bile žene, ali slagao bi vam kada bi vam rekao da kroz pamet povremeno nije prošao i neki drug. Zanimale su me takve stvari, drugačije stvari…Znao sam se često uhvatit kako maštam o strini, starijim ženama, drugovim mamama i slično. Ali to je priča za sebe. Želim da vam ispričam priču za ženu koja je promjenila moj život, za ženu mog starijeg brata – moju snahu.

U vrijeme kada se desila situacija koja je promjenila sve imao sam 18 godina, ona negdje oko 26-27. Ona je nastavnica engleskog jezika, smeđa kosa, smeđe oči, držala je tu neku liniju.. ima poprilično velike sise koje me uvijek napale kad ih pogledam, al dupe.. Oh, kakvo dupe ima. Kako sam se znao obradovati kada bi u kupatilu u korpi za veš našao njene gaćice, koje su mirisale na nju – uživao sam drkati ga dok ih mirišem. Povremeno bi čuo kako je brat navečer nabija u krevetu, kako je uzdisala i stenjala, ali s vremenom to je bilo sve rijeđe i vidio sam promjene na njoj. Stalne svađe, ona je sve više nervozna..

U to vrijeme bio sam druga smjena u školi, ona je imala časove nekad poslije 2. Brat je radio od 7. Taj dan bio sam pravo napaljen, došao iz škole i iz nekog razloga kao da me đavo natjerao, misleći da ona nije tu otišao sam na njihov sprat u njihovo kupatilo, u korpi našao njene gaćice i od silne te napaljenosti kurac je automatski skočio i krv proključala.

Zatvorio sam vrata, nije bilo ključa da ih zaključam, skinuo sam svu odjeću sa sebe (ni dan danas ne znam zašto), legao na pod kupatila i počeo jako da ga drkam. U jednom trenutku, kao grom iz vedra neba ona je otvorila vrata i naglo ušla u kupatilo bez ikakvog razmišljanja i zatekla šta? Mene. Mene, golog na podu kako držim njene gaćice na licu, kurac u ruci i drkam. Pogledi su nam se susreli, ona je samo vrisnula i izletila iz kupatila. Skočio sam, obuko se i poslije nekoliko minuta dok sam se skontao izašao sam za njom. Bila je u kuhinji, naslonuta na sudoper, meni okrenuta leđima u nekom jebozovnom miniću. Stao sam nekoliko koraka iza nje, potpuno zablokiran, noge kao da su se zabetonirale. Jedino što sam uspio reć bilo je „izvini“.

Šutila je neko vrijeme,uzdahnula i onda izustila „nisam to htjela prihvatit, ali znala sam da su one fleke od sperme koje sam nalazila na mojim gaćicama bile tvoje“.

Ostao sam zatečen, izgubljen ali našao sam snage da pitam „primjetila si ih?“

– „Da, jesam“

-„A zašto nisi ništa rekla?“

-„Šta molim te? Da te pitam jel mi drkaš u gaćice? A i uostalom, nisam htjela da prestaneš jer one bi mi često bile pokretač da se igram sa sobom“


I dalje mi je bila okrenuta leđima, izgleda da od sve te neugodnosti i stida nije imala snage da se okrene i pogleda me. Poslije njenih riječi osjetio sam krv koja mi je naglo udarila u glavu, kurac se brzo digao i sjećam se da sam samo kontao „to je to, evo mi prilike“

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj