Naš prvi MMF

U braku smo 12 godina. Vjencali smo se jako mladi i nismo bas nista prosli kroz nasu mladost. Meni je sada 30 a njemu 39 godina imamo normalan brak bez nekih trzavica. Od prije nekih godinu dana poceli smo da gledamo porno filmove i tako nas dovede do tematike mmf, swing itd. U pocetku smo poceli kroz zajebanciju da pricamo o tome , kako je vrijeme prolazilo na to smo se sve vise i vise palili.

poceli smo da se dopisujemo sa drugima da planiramo odlazak u neki swing bar i slicno.

inace ja sam brineta 168/56 manje sise i solidna guza on 189 90/ smedja kosa plave oci i cca 16 cm.

otisli smo na more uzeli apartman u privatnoj kuci docekao nas vlasnik iste i smjestio u apartman. Covjek sa svojih 65 godina.

tako par dana smo na plazi bili po citav dan gledali i komentarisali koje bi on volio a koje ja. Ali bez nekih pokusaja o necemu ozbiljnom.

Vratili smo se nazad u apartman zavrsili tusiranje otvorili bocu vina i lagano cugali na balkonu. U dvoristu se tada pojavio vlasnik u slip gacicama vracao se sa plaze. Ja sam prokomentarisala da se dobro drzi za svoje godine na sta me muz pitao dali bi voljela da me jebe. Neki cudan osjecaj se probudio u meni. Rekla sam sta znam mozda i bih. Tada muz kaze da ga pozovemo na casu vina a da ja se malo setam ispred da vidi njegovu reakciju. I tako pozovemo ga dodje on kroz nekih sat vremena sjede sa nama i pricamo o svakodnevnim stvarima.

Ja se dignem odem unutra i vratim se nazad ali ne sjedam nego se nagnem preko ograde pruzajuci mu pogled bas na moju guzu. Na sebi sam imala tangice i kratku haljinicu. Udjem ponovo unutra i posaljem muzu poruku kakva je reakcija. Kaze da gleda i da mu je komentarisao da je lijepa zena. Kako je vrijeme odmicalo teme su se prosirile nova boca se otvorila pricali smo sve vise o otvorenijim temama. On nam prepricavao kakve je sve goste imao sta je sve gledao i tako kaze bio je jedan par koji se sexao tu na balkonu a on ih gledao.



Na sta sam ja pitala jeli se pridruzio. Kaze da nije ali jest nekad bio sa jednim parom. Tu ga muz pitao dali bi bio sa nama. Na sta je on odgovorio da nebi imao nista protiv. I pogledao u mene i pitao dali mi je ok.. ja nisam znala sta da odgovorim zbunila sam se totalno. Rekla sam da moram unutra i usla na krevet legla usli su i oni zamnom muz se skinuo i legao pored mene on sjeo i poceo me dirati za sise picka mi je bila vlazna da se pocelo cijediti niz butinu. Podigla sam se skinula i pocela muzu pusiti kurac dok sam njemu guzu okrenula.
Poceo me lizati prste stavljati. Osjetila sam da ga naslonja na moju picku polako je ulazio sve dublje i dublje imao je malo veci kurac od muza ali zato znatno deblji. Poceo je hvata ritam da me jebe sve jace i jace da ga nabija do jaja uhvatila sam muza za kurac i grcevito svrsila dok me on sad vec jako jebao. Okrenula sam mu se i pocela mu pusiti a muz mi je lizao picku.
Sjela sam na muza i pocela se silovito nabijati a on stajao pored i drkao svoj kurac. Trazio je da me jos jebe muz me pogleda i kaze ajde da te gledam. Legla sam on mi digao noge i ponovo poceo jako da se nabija u mene svrsavala sam kao luda u tom trenutku muz mi je poceo da svrsava u usta i osjetila sam kako se ovaj prazni u moju picku tu sam svrsila kao nikada do tad. Izvadio je iz mene svoj kurac i rekao muzu vidio sam da je prava kurvetina eto ostavio sam vam sjeme u njoj da imate i otisao vani. Ja sam poslije toga jos dobrih 10 minuta se tresla citava nisam mogla da ustanem.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj