Komšije su me tretirali kao drolju

Zovem se Martina imam 19 godina. Trenirala sam citav zivot odbojku i jako zgodno telo imam 168 visoka, sise jaka trojka a dupe poveliko sa jako uskim strukom. Idem jos u srednju skolu odlican sam djak, imam brata starijeg od mene godinu dana zove se Marko, momka Zvezdana od 16-te godine s kojim sam idalje u vezi posle kratkog raskida. Prica sto cu ispricati je istinita i odvija se u Srbiji gde nazalost svako svakoga zna, dogodila se tacno dva dana nakon sto sam napunila 18.


Da pocnem od mog rodjendana. Kada sam napunila 18 slavila sam u kuci na selu sa drustvom, porodicom i kucnim prijateljima, zivim u naselju gde se komsije svi znaju i slazu u sve tri zgrade koje su jedne pored drugih, tako da je rodjendan bio mnogobrojan i prelep proslavljen na 15 minuta od naselja gde zivim. Sutradan je bio rodjendan od druga mog momka i isla sam zajedno sa momkom, taj dan su moji roditelji otisli u inostranstvo sa mojim bratom na nedelju dana gde nazalost ja nisam mogla zbog mnogih rodjendana.

Na rodjendanu smo se prelepo proveli i popili taman da nas takne a da nismo pijani kao letve, plan mene i Zvezdana je bio da spava on kod mene sto sam jedva cekala jer se nismo videli 4 dana pre mog rodjendana a na moj rodjendan nismo imali prilike da ostanemo samo.

Kad se zurka zavrsila zvali smo u taxi koji vozi komsija Radovan njega stalno zovem i krenuli smo do mog stana, vec je iza poceo da me pipa sto je Radovan odma primetio i rekao ,,polako omladino stizemo brzo“. Kad smo stigli kuci odmah smo se bacili na krevet i skinuli, sex nam je bio dobar s obzirom da oboje nismo za bolje znali cak i odlican, nikad nisam svrsila sa njim ne znam zasto dal zbog moje maste od malena i zelje sa starijim muskarcima ili je do njega ne znam.

Ujutru kad sam se probudila njega nije bilo, ostavio mi je poruku da je morao otici i da sam bila odlicna da ce doci veceras posle rodjendana da me pokupi i da mi unisti picku, na sta sam se ja odmah opet napalila i vec bila vlazna od jutra…

Ja sam isla na rodjendan kod najbolje drugarice a momak kod druga, doterala sam se sexy kao nikad pre, htela sam Zvezdanu ispuniti zelju da me u sumi ili na otvorenom negde jebe. Tamno plava uska haljina bez brusa sto je na moje slobodno mogu reci velike sise dosta vidno bilo, plave cipkaste tangice i stikle.

Zvala sam Radovana taksistu da me odveze sto je on prihvatio, kada me video odmah je pitao da li me Tata video kad sam izasla, pocela sam da se smejem i rekla mu da sam sama jos 6 dana kuci, i ponovo me Radovan odmerava i pita znaci ono juce ti je bio momako na sta sam se ja nasalila i ironcino rekla mu paa mozda i nije bio momak 😉 On se krenuo smejati i reko sad si punoletna mozes da das kome hoces tvoja je stvar, ta me otvorenost malo postidela i prekinula sam komunikaciju upitao me u koliko da me pokupi rekla sam mu da ce doci momak po mene na sta se on perverzno nasmejao i rekao ,,ne propustas ni dan“. Kad sam usla u salu svi su gledali u mene i odma sam rekla sebi da, ipak sam preterala…

Nabacivali su mi se momci koje nisam cak ni odbila nego se samo okrenula. Druzila sam se sa drugaricama i bilo mi je prelepo popili smo podosta i rodjendan se zavrsio, zvala sam momka nije mi se javljao ni odgovarao na poruke, drugarice sto je slavila kad je krenula kuci ponudila se da me prebace ali sam rekla da ce doci Zvezdan po mene uskoro, proslo je 10 minuta ne javlja se i nema ga nigde. Smorena sam odlucila da nazovem Radovana bar se ne moram smrzavati napolju. Radovan je odmah mogao da krene i dosao je po mene i prvo kad sam usla podlo me upitao gde je momak? Na sta sam ja nervozna, dosta pripita i napaljena vikajuci odgovorila

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj