Savršeno tijelo moje napaljene strine – II dio

Moje i strinino potajno jebanje je potrajalo narednih mjesec dana, te smo lovili svaki tren kad strica nije bilo kod kuće. Bio mi je gušt puniti njenu picu i usta svojom spermom. 

Prvi dio erotske priče

Uz strinu Agatu sam naučio puno toga o seksu, kako da ju dovedem do orgazma samo jezikom ili prstima. Govorila mi je gdje joj točno šta paše i kako da ju stimuliram, pa sam ponekad zahvaljivao na savršenoj zvučnoj izolaciji njihove kuće, jer je strina znala vrištati pri svršavanju. 

Iz zahvalnosti mi ga je znala doći popušiti pod tuš kad bi se išao tuširati. Ja bi stajao u kadi, a ona bi se sjela kraj kade i uhvatila se mog kurca, te ga je pušila bogovski. Znala ga je dobro iscijediti svojim pušenjem, tako da bi jedva stajao u tuš kabini dok ga je praznila. 

Jedan dan me je posebno iznenadila. Stric je otišao sa nekim poslovnim partnerima na neku večeru, a strina i ja smo ostali sami kod kuće. Ja sam se taman otuširao, kad je u kupaonicu ušla Agata. Bila je potpuno gola i došla je do tuš kabine, te se uvukla u nju. Bilo je malo tijesno, ali se ona pribila uz mene i zabila mi svoje sise u prsa, dok je rukom trljala moj kurac koji se odmah ukrutio. Počeli smo se ljubiti, a ja sam joj mijesio savršenu guzu svojim jakim rukama što je kod nje izazvalo stenjanje. A onda sam ju okrenuo, malo raširio njene noge, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo u nju.

Zastenjala je, a ja sam ju primio za sise i počeo ih mjesti pokušavajući uhvatiti ritam jebanja sa milovanjem njenih sisa. Strina se malo nagnula da joj bolje uđe, a ja sam napokon uskladio svoje ruke i kukove, te sam ju sad jebao sa puno entuzijazma i mijesio joj sise. Ona je glasno stenjala dok joj je mojih 22 centimetra ulazilo do kraja u vrelinu njene rupice. Jebao sam ju žestoko, a kad sam osjetio da ću uskoro svršiti maknuo sam ruke sa njenih sisa i stavio ih na njene bokove.

Držao sam ju čvrsto dok sam joj ga uguravao svje brže, a uskoro sam u grču svršio i uz par trzaja ispraznio se u njenu picu. Dahtali smo, a strina se naslonila na pločice i čekala da izvučem kurac iz njene pice kako bi se okrenula. Izvukao sam ga, a ona se sagnula i oblizala mi ga od pomiješanih sokova, pa me poljubila, te sam osjetio okus njenih sokova pomiješan sa mojom spermom. Bilo mi je neobičan, ali sam znao zašto voli moju spermu gutati, a tada je rekla:

– Otuširaj se i dođi u svoju sobu -te je izašla iz kupaonice. 

Na brzaka sam se istuširao i uskoro došao u svoju sobu. Strina je ležala na mom krevetu raspuštene plave kose i na boku. Pozvala me prstom, a kad sam došao do kreveta tiho je rekla:

– Mislim da se sad dovoljno poznajemo da te naučim još nečemu.. 

– Čemu? -upitao sam znatiželjno. 

– Polako.. -nasmješila se, te primila moj kurac rukom i povukla me na krevet, pa sam uskoro klečao ispred nje dok mi je ona drkala kurac, a onda tiho rekla- Voljela bih da mi ga staviš u guzu. 

– Molim? -upitao sam zabezeknuto, jer do sada još niti jednoj nisam ništa stavio u guzu. 

– Samo se ti opusti i prepusti se meni -zatim mi je pustila kurac i klekla na krevetu, pa se naguzila i rekla- Izvadi mi ga van. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj