Prvi sex sa kurvom

Sve je počelo jednog običnog dana, za koji opće nisam slutio što će se dogoditi na kraju.

Ovdje ću vam opisati moj prvi sex, vjerovali ili ne, sa kurvom. Prijatelj  mi je spomenuo nekakvu stranicu za kurve i ja sam odlučio da ću, što da ne, izjebati ni više ni manje nego kurvu. Bio je prilično vruć dan, a ja prilično napaljen, otišao sam na tu stranicu za kurve i listao i listao sve dok nisam naišao na jednu lijepu mladu kurvu od 23 godine velikih oblina.

I tako je krenulo vruće dopisivanje sve dok nije pao dogovor da se nađemo kroz sat vremena u njezinome hotelu.

Ja sam se odmah otišao otuširati, namirisati, obrijati kurac, a srce samo što ne iskoči iz prsi.

Odlazim ja na bus polagano prolaze me trnci, dolazim ispred hotela i šaljem joj poruku da sam došao. Ona mi šalje upute kako da dođem do njezina apartmana, ja sam se prvo pogubio, pa sam pito na recepciji hotela kako da me upute do njezinog sektora.

Dolazim ispred apartmana zvonim, ona izlazi u grudnjaku i prozirnim gačicama i ogrnuta nekim ogrtačem. Inače ako vas zanima platio sam je 230 eura pola sata sa pušenjem bez kondoma.

Ulazim unutra upoznavamo se, jedini je problem bio što je ona španjolka, a ja ne znam baš dobro ni engleski ni španjolski, ali sve u svemu uspjeli smo se sporazumjet.

Ja se polagano skinem ostanem u boksericama, legnem na kauč. I onda dolazi ona počinje izvoditi striptiz mene zove sa sobom, pušta neku španjolsku muziku, a ja mali napaljenko ne mogu dočekat.

Šupkom mi se trlja od kurac baci me na kauč skida mi bokserice ona isto sve sa sebe skine. Počinje polako pušit kurac, a ja gorim, a nikako da izgorim, pljuva po kurcu ubrzava tempo ja gorim. Stavlja mi kondom na kurac, podmazuje lubrikantom pičku. Sav se tresem a kurac tvrd ko kamen polako mi staje poviše kurca i počinje se spuštat na njega.

Uffffffffffff najbolji osjećaj, neopisiv. Počinje skakanje po kurcu, stenjanje, nemam čega nije bilo. Meni dolazi za svršit u kratkom roku ja svršavam. Kurac mi se polako spušta, ona ga ponovo pokušava dignut, ali bezuspješno. Ja se njome zahvaljujem, govorim da je sve bilo super, jest da nisam potrošio oni pola sata, ali barem sam izgubio nevinost.


Odlazim doma sretan znajući da sam izgubio više tu jebenu nevinost i da nemoram brinut oko toga.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj