Ajde sine, lutko moja, spucaj mi ga do jaja

Ispričaću svoju priču, u stvari doživljaj koji ni danas ne verujem da se desio, i o kome se više ne priča. Naime ja sam Igor i imam 20 godina, živim u jednom gradu u Bosni, u Republici Srpskoj. Moja stara se Zove Dubravka i sa svojih 42 godine izgleda veoma atraktivno. Nikada se nije oblačila u neke mini suknje, ali je zato volela da se utegne baš u tajice ili farmerke, i volela je uvek da nosi veliku štiklu i potpeticu. Ima dugu crnu kosu koju voli da veže u konjski rep. Ima veoma izrazite i ženstvene sise, koje i nisam baš primjećivao u početku. Ali imala je i veoma moćno dupe, uvek napeto i vrckasto još kada se utegne i obuče visoku petu, svi su se okretali za njom. Radi u sportskoj kladionici. Čak sam par puta čuo svoje drugari kako su pričali da drkaju na nju i da bi je kidali od kurca. Nisam previše obraćao pažnju na to.

Ali sve je počelo kada je Zdravka, kuma i najbolja prijateljica moje stare pričala o nekim stvarima sa njom. Ja sam slušao sve jel one nisu znale da sam tu, mislile su da su same u kući. Pile su kafu i pričale. Zdravka je počela neke priče o seksu.

Kuma je inače bila izazovna starije žena sa nekih 45 godina, bila je razvedena dugo ali ekstra izgleda, i palila me jako tih dana.

„Duco kako ti nadoknađuješ Jovanov nedostatak“ pitala je.

Jovan je bio moj otac.

Stara je samo slegala ramenima.

Onda je Zdravka pričala o svojim izlascima u noćne klubove i diskoteke i kako se nikada nije vraćala da ne uhvati nekog srednjoškolca. Pričala je mojoj staroj o potenciji tih balavaca i dužinama njihovih kuraca, ali tako je to pričala da sam mislio da svršava.

„Sinoć sam potrošila jednog, baš je napunio 18“ rekla je i nastavljala:

„I izmerila samu ga, imao je 25 cm“.

Keva je uzdisala kao da ne veruje. Ali tada sam nešto primetio, malo se hvatala za međunožije kao da se napalila na to.

Par dana nakon toga sam ja gledao nešto po internetu i skidao neke incest priče, onako bezveze. Par priča sam kopirao na word i otišao van, na trening. Par dana posle sam ušao u kuću. Činilo mi se da nema nikoga. Idući prema hodniku derao sam se zovući mamu. Kako sam prilazio svojoj sobi video sam kako stara istrčava iz moje sobe. Bilo mi je malo čudno. Ušao sam u sobu i zapazio da mi je komp bio uključen ali isključen monitor. Uključio sam ga i iznenadio se. Na monitoru je stajala ta incest priča obeležena na pola. Keva ju je čitala. Buo sam u šoku, i presravljen.

I već od sutradan se ponašanje Dubravke počelo da menja. Došao sam kući i video da se stara sredila maksimalno. Imala je usku bluzu i mini suknju. Nije minić nikada nosila. Nisam ništa pitao ali sam zapazio. I gledao sam joj noge, nisam mogao da verujem. I ta slika lepih njenih nogu mi nije izlazila iz glave.

„Zašto je nosila minić sada po prvi put“ pitao sam se u sebi.

Mislio sam možda ide negde.


Naveče sam ležao i čitao neke novine kada je stara sišla da mi kaže da ide na spavanje. Ali kako. Imala je crnu seksi spavaćicu koja je bila malo više iznad koljena. Primetio sam to. Poželjela mi je laku noć i otišla. Pogled mi je sam letio na njene noge, posebno listove koji su bili utegnuti jel je imala papuče sa visokom petom. Izlazivši iz sobe segela se da nešto uzme. Hladno sam moga da vidim njeno dupe, sa tangicama.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj