Social me 1

Social Me 1

Izvinjavam se čitaocima zbog dužeg uvoda ali s obzirom da će priča biti u nastavcima bitno je razumjeti pozadinu.S obzirom da sam dobio posao, 2006. godine se preselih iz jednog malog bosanskohercegovačkog mjesta u glavni grad-Sarajevo. Moja dotadašnja seksualna iskustva su bila vrlo oskudna s obzirom da sam prije toga živio u vrlo malom gradu. Kao što rekoh, preselih se u Sarajevo zbog (odličnog) posla koji sam dobio i nađoh se u situaciji da ne poznajem nikoga i ne poznajem grad.

To su bili i neki počeci korištenja Facebooka u BiH i do tada jedinog (dobrog) alata za chat hotmail MSN-a.
S obzirom da nisam nikoga poznavao, moji izlasci su se sveli na kafe tokom radnog vremena koje bih popio s kolegama dok se ostatak dana sveo na korištenje Facebook-a i gledanje pornića. Upravo u to vrijeme, FB je aktivirao dvije odlične aplikacije koje su se zvale „Compare hotness“ i „Social me“.

Compare hotness“ je funkcionisao na principu da applikacija izbacuje nasumično slike dvije osobe suprotnog spola (u mom slučaju djevojke) a korisnik (ja) bira koja je „vruća“. „Social me“ bi izbacivao sliku djevojke sa opcionalnim komentarima koje bi korisnik (ja) mogao kliknuti ili dopisati svoj – novi komentar. Iz dosade bih gledao TV i samo klikao na „hotter“ bez da sam gledao slike djevojaka. Tako se moglo za 10tak minuta kliknuti 200-300 puta odnosno napraviti „izbor“ izmedju 500-600 žena. Kad bi mi dosadila „Compare hotness“ aplikacija presao bih na „Social me“ , dopisao svoj komentar „sexy“ u opcije i klikao bez da gledam slike.

Na svakih desetak klikova dobio bih odgovor „hvala ti puno“ ili „i ti si seksi“ od žena koje „sam odabrao“ u tom procesu.

Tako bih počinjao chat sa njima „hvala, odakle si i sl“ te nakon nekog vremena bih od desetak – dvadeset žena koje su mi se javile procijenio koje su „zainteresirane“ pa njih 5-6 prebacio na msn „za dalji chat“. Od tih 5-6 žena uvijek bi 3-4 nakon kraćeg chata pristale „na piće“ od kojih bi bar jedna ili dvije završile sa mnom „krevetu“. Ovo je bio proces koji se odvijao svake sedmice i s pocetka sam bio sokiran koliko „lako dolazim do seksa“.

Nikada ženama nisam lagao i davao lažnu nadu,nisam nudio veze i emocije nego sam chatove uvijek pocinjao razgovorom o tome kako sam „nov u Sarajevu i ne poznajem nikoga“ te kako „stanujem sam“. Te 3-4 bi uvijek ponudile se da mi pokazu grad i popijemo piće“. Prije nego „pristanem“ na tu ponudu uvijek bih chat navio na priču o seksu kako bih mogao dobiti neku prvu reakciju i procijeniti da li ima šanse, kako ne bih morao nepotrebno izlaziti s tom osobom. U Sarajevu sam živio u prizemlju kuće koje sam iznajmljivao i nisam nikome morao podnositi račune ko me posjećuje.

Moj prvi „neočekivani“ uspjeh se desio kada mi je na „compare hotness“ odgovorila djevojka Alma, plavuša, 24-godišnja studentica iz Tuzle. Desetak minuta smo pricali na aplikaciji pa sam je pozvao da predjemo na MSN. Govorila je kako studira na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu i kako često dolazi…Kao i uvijek razgovor navedoh na „momka i seks“ pri čemu mi je rekla da ima neku vezu u Tuzli ali da je nezadovoljna i sl… Počeo sam malo sigurniji u sebe otvoreno pričati o seksu govoreći joj kako je riba, kako odlično izgleda i sl…Te kako sam ja već duće vremena „na suhom“… Alma je iznenadila me kad je i ona počela neke svoje fantazije iznositi na chatu…Te kako na slikama i ja izgledam dobro..Da joj ne bi smetalo malo užitka i sl“ Ovo se dešavalo u četvrtak navečer a ona mi reče da dolazi u petak (sutra) i da će u Sarajevu biti za vikend….Dogovorismo „piće“ u blizini kuće u kojoj sam stanovao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Darko
Darko
Guest
1. prosinca 2021. 17:22

Vrh priča a i kuja

Gari
Gari
Guest
Reply to  Darko
6. prosinca 2021. 14:22

Odlicna prica nesto sam slicno dozivjeo ?nastavi pisati ,praticu nove akcije ?