Ako nisam dobra mužu, biću dobra drugima

Ako nisam dobra mužu, biću dobra drugima

Prošlo je nekoliko dana od susreta sa konobarom. Po dolasku u apartman mirisala sam na seks. Možda su i tragovi sperme ostali kao dokaz meni nesvojstvenog događaja u kafiću na plaži. Ono u šta sam sigurna jeste da su mi oči sijale divlje zbog tog.

Tek, moj muž je od tada počeo drugačije da me gleda. Proredile su se uobičajene opaske na račun mog karaktera. Postao je obzirniji. I oprezniji.

U danima nakon seksa sa konobarom i seks sa mužem bio je bolji. Ipak, nedostajala mi je ona neizvesnost, ona uzbudljivost koju sam osetila u kafiću. Dvoumila sam se. Čitav minut. A onda sam se ponovo uputila u potragu za kurcem koji nisam mogla da izbacim iz misli.

Telo mi je bilo vrelo. Letnja vrućina pridonosila je tome. Odlučila sam da se pre odlaska u kafić okupam u moru. Ruke su sekle talase, ali ni taj napor nije mogao da otkloni trnce pod kožom koje je budilo sećanje na najuzbudljiviji seks u poslednjih nekoliko godina. Osećala sam napetost među butinama, a ubrzo i pulsiranje. Nemir je rastao, želja me je obuzimala.

Izašla sam na obalu. Zavalila sam se u ležaljku sa namerom da malo iskuliram jer bih se inače bacila na konobara još sa vrata. Nisam smela dozvoliti da pomisli da sam neka očajnica željna dobrog seksa. Ma šta dobrog – odličnog! Pogled mi je privukla porodica ispred mene. Muž i žena koji se drže za ruke i o nečemu pričaju i mladić, njihov sin. Bio je mlađa verzija svog oca, očigledno da ga je dobio veoma mlad. Zagledala sam „sadržinu” njihovih kupaćih gaćica tražeći sličnosti i razlike. Izgleda da sam zurila suviše upadljivo jer je kupaći starijeg počeo da menja oblik.

Podigla sam pogled i ostala zatečena onim što vidim. U te oči zurila sam dok me je konobar prstima zadovoljavao za šankom. Preda mnom je stajao turista koji je drkao dok sam otišao zaboravljajući kafu koju je poručio. Obliznuh usne nesvesno. Primetio je kretanje mog jezika i zavalio se u ležaljku preko puta moje kako bi njegova erekcija bila manje uočljiva ostalim turistima.

Dobro poznato zurenje u moje oči. Temperatura je naglo skočila za nekoliko stepeni. Srećom, njegovi žena i sin otišli su u vodu da se rashlade. Bila sam sve sigurnija da nama takvo hlađenje ne bi pomoglo. Prelazio je rukom preko kupaćeg ne obraćajući mnogo pažnje da li ga ko gleda. Nije bilo nikog u neposrednoj blizini, a ipak, ta mogućnost da neko vidi šta on radi i u čije oči gleda, učinila je da se navlažim. Bradavice su mi se ukrutile preteći da pocepaju bikini. Tkanina ih je sputavala, stezala, želela sam da ih njegove šake oslobode. Bezobrazno se osmehnuo shvativši u kom sam „problemu”. Pojačao je stisak svoje šake. (Aha – dobro je znati da ni on nije imun na mene!) Zatim je ubrzao pokrete. Energičnije je prelazio od korena do vrha svog „impozantnog komada”. To me je samo još više navlažilo.

Zavalila sam se dublje u ležaljku sve vreme ga gledajući. Opet smo se igrali, samo sad novu igru – gubitnik je bio onaj koji prvi skrene pogled. Bio je uporan, ali i ja sam. Igrala sam prljavo – pomerila sam donji deo kupaćeg u stranu i polako prelazila prstima po njoj. Videla sam da je zadrhtao, ali još uvek nije skrenuo pogled. Zavukla sam prste dublje. Ukočio se. Polako sam prinosila vlažne prste do mojih usana, a onda sam ih još sporije olizala. Njegov pogled im nije odoleo. To je bio trenutak njegovog poraza – shvatio je. Nasmejala sam se i, uprkos mojoj napaljenosti, ustala sa ležaljke i pošla ka kafiću ostavljajući ga bolno napetog, videlo mu se na licu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Hoty komentira

    Sviđa mi se priča, lijepo odigrano

Komentiraj