Seks u troje sa dvije partnerice

Seks u troje sa dvije partnerice, nedavno se moj najveći seksualni san pretvorio u stvarnost. Naime, već prilično dugo vremena maštam o seksualnom činu s dvije partnerice. I potpuno neočekivano, to mi se i dogodilo.

Sjedio sam za šankom u dobro posjećenom lokalu i naručio piće, kada sam na ulazu ugledao atraktivnu kolegicu Ninu s faksa. Otvorila je vrata i ušla u prostoriju potpuno opuštena, mazna, seksepilna, besprijekorno dotjerana, kakvu nikada do tada nisam vidio. Nisam ni sumnjao da je bila u velikom iščekivanju, spremna za izazove. Samo korak iza nje, stajala je prava tamnokosa ljepotica, toliko samopouzdana da bi bez problema zavela koga god bi poželjela. Krenule se prema šanku visoko uzdignutih glava dok su ih odmjeravali pogledi svih muškaraca u lokalu. Instinktivno sam im mahnuo, ni sam ne vjerujući da su se uputile prema meni i odabrale upravo moje društvo. Nakon ugodnog čavrljanja i nekoliko ispijenih pića potpuno spontano završili smo kod mene u stanu.

Od samog početka bili smo spremni za ljubavnu pustolovinu. Njih dvije izazovno i otvoreno su dokazale veliko seksualno samopouzdanje. „Htjele bi spavati s tobom“, bile su sasvim koncizne, a mislim da su vrlo rijetki muškarci kod kojih „karte na stol“ metoda ne pali. A kakav bi ja bio muškarac da sam to odbio?

Sjećam se trenutka kad je Nina svoju dugu kosu raspustila po mojoj goloj koži. I sada se naježim kad se sjetim te noći duboko vjerujući da se takav užitak baš i ne ponavlja. Razvratnoj strasti i igri prethodio je vrlo snažan fluid koji nas je doveo do opuštenog odnosa. Naša ljubavna igra bila je toliko naelektrizirana, a njih dvije kao da su se natjecale koja će me jače napaliti na opaki seks. Prepustio sam se njihovim maštovitim dodirima.

Obje su se bacile na obrađivanje mog ukrućenog penisa. Toliko su ga naizmjenično imale u ustima i rukama da mi nije preostalo ništa drugo nego da im uzvratim istom mjerom užitka. Dok sam ljubio Ninino međunožje, Suzana se svojski trudila u oblizivanju svih, u tom trenutku dostupnih joj, mojih erogenih zona. Palucao sam jezikom po Nininoj ružičastoj intimi, dok su joj sokovi curili niz unutrašnjost bedara i probijali se kroz baršunaste dlačice. Njezino disanje se ubrzalo i pojačalo. Jezikom sam joj polizao unutrašnje usne i nježno primio klitoris usnicama. Podigla je čvrsto dupe i pohotno ga priljubila uz moj vlažna usta da bi pojačala dodir. Uzdisala je, stenjala, dahtala i vrištala, a odjednom sam osjetio da joj se cijelo tijelo grči.

Istu nasladu pružio sam i Suzani, a nakon toga sam njihove pohotnice pokušao potpuno zadovoljiti. Najprije sam protrljao ljubičastu glavu svoje batine o Suzaninu mačkicu. Počela je stenjati, a nedugo zatim ritmički se izvijala, poput gmaza, ispod mene. Nabadao sam je, razmičući tople i vlažne stijenke njene unutrašnjosti. Uvukao sam joj ga do kraja, a ona me obuhvatila nogama istodobno ližući svoju prijateljicu i pritišćući moju stražnjicu kako bi koplje prodrlo što dublje. Što sam ga žešće zabijao ona je sve više divljala ispod mene, izbacujući zdjelicu uvis i nabijajući svoju mačkicu na moju batinu.

Kada sam osjetio da sam izvan sebe od užitka, nabio sam joj ga najžešće što sam mogao. Grcala je i gušila se dok sam u dubinu njezinog tijela štrcao vrući mlaz sperme i punio je. Držao sam je čvrsto nabijenu na moju batinu sve dok se nije opustila. A poslije nje isto je slijedilo i s Ninom. Bio sam u bunilu od užitka koje su mi pružile. Srećom i one su bile zadovoljene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx