Please wait...

Ana mi je sestra a nismo to znali

Kad ti ujaci, ili stričevi imaju vanbračnu djecu koju nikada ne upoznaš ali znaš po pričama u obitelji da postoje onda postoji realna mogućnost da se desi incest a da i ne znaš. Kad ti otac ima vanbračnu kćer za koju nikada nitko nije saznao da je njegova a ti i ona se zaljubite. E to je već opasan incest. Upravo to se meni dogodilo.

Upoznao sam ja Anu onako iz viđenja još u srednjoj školi i bila mi je simpatična ali znate kako to bude kad si srednjoškolac. Cure u toj dobi imaju starije dečke i nemaš baš puno šanse kod njih. Bili smo isto godište ali je ona bila starija nekoliko dana samo od mene. Stari je u to vrijeme kad je nas pravio izgleda rokao bez rikverca. Poslije srednje škole sam upisao fakultet i stanovao u studentskom domu u Zagrebu.

Prošlo je već skoro jedan semestar kad sam u knjižnici vidio Anu. I ona je studirala u Zagrebu ali na drugom fakultetu. Pošto smo iz istog grada i znamo se iz srednje škole pozdravili smo se i popričali. Čudili smo se obadvoje kako se nismo do sada susreli negdje u studentskom restoranu ili u gradu. Ona je stanovala privatno , odnosno kod neke rođake od svoje mame koja joj je za malu lovu iznajmila stančić u dvorištu. Dogovorili smo kavu kad završimo sa pronalaskom literature i kopiranjem.

Odmah blizu smo ušli u jedan lokal i nastavili pričati o svemu. Čudilo me koliko smo se raspričali a nismo prije baš nikada razgovarali osim eventualno pozdrava u prolazu. Bila je niska ali kako se ono kaže “niska ali dinamitna” Imala je lijepe grudi i kosu do ramena. Lice okruglo a strukić kao manekenka i odličnu guzu. Ja sam bio za glavu višlji od nje kad smo hodali ulicom prema kafiću. Zanimalo ju je kakav je ambijent u studentskom domu i da li imamo kakvih tuluma jer čuje od svojih frendica sa faksa da bude tu svega. I pijančevanja, duvanja trave, čak i grupnjaka i seksa kao u Sodomi i Gomori.

– Ne znam baš da je tako. Naravno da bude svega ali ja nisam imao sreće još upasti na takav tulum.
– A volio bi biti u takvom društvu?
– Ne zbog društva već zbog uživanja u seksu. Od kad sam ovdje u Zagrebu nemam djevojku.
– Čudi me. U srednjoj školi si uvijek imao neku klinku.
– Da kad sam bio 3. i 4. godina onda su ove iz 1. i 2. razreda bile u opticaju. Znaš kako to ide. Vi djevojke u toj dobi ne jebete svoju generaciju ni pola posto. Fora vam je biti sa starijima.
– Jesi bio zaljubljen u neku a da te nije htjela?
– Naravno da jesam. Svi smo mislim to prošli. Jebiga kad se vi razvijate brže od nas i sa 16 17 ste komadi a mi smo u to doba još klinci za vas.
– Ha ha ha. Uglavnom je tako ali nismo baš sve bile takve. Ja sam u prvom srednje bila zaljubljena jedan period u tebe ali ti to onda ne bih priznala nikada. Prije bih se ubila nego prva prišla dečku. Znaš ono kad si mlada i glupa. Nisam ti do duše nikada ni dala nikakav znak niti razgovarala puno s tobom jer me bilo stid da ne skužiš.
– Hipotetsko pitanje. Da sam te tada pozvao na spoj bi li izašla u to doba sa mnom.
– Naravno da bih. U to vrijeme, negdje u drugom polugodištu prvog razreda sam bila do ušiju zaljubljena u tebe. Jebiga nije nam bilo suđeno. Vjerojatno to ne bi dugo ni trajalo. To bi bila kategorija dječjih ljubavi.
– Tko zna. Moj jedan prijatelj je već 4 godine u vezi sa istom curom. Tko zna što bi bilo kad bi bilo. Jesi sad sa nekim u vezi?
– Nisam. Jednostavno ne bi to išlo na daljinu i viđanje jednom ili dva puta mjesečno. Purgeri mi nisu zanimljivi a da ti budem iskrena i nije me nitko ni pokušao smuvati.
– Znači isto nam je.
– Ha ha ha , siročića dvoje koje nitko ne voli. Šteta što više nisam zaljubljena u tebe pa da se zabavljamo.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare