Mamina prijateljica Rada – II dio

Nakon sto je Rada otisla ja nisam prestao razmisljati o njoj citav dan. Po malo me i savjest grizla da li je trebalo to da radimo ali svaki put kad bi se sjetio njene mekane guzice i socne pice taj osjecaj bi me prosao. Dok sam se tusirao mama se vratila sa posla, postavila rucak. Kad sam zavrsio sa tusiranjem i sjeo da rucam pitala me je li iko dolazio. Rekao sam da nije.

Erotske priče: Mamina prijateljica Rada – I dio * Matorke *

Pitala me jesam li vidi Radu jer joj treba da je nesto pita, Ja sam odgovorio da sam je vidio prd kucom u prolazu. Bilo mi je malo neprijatno ali sam ostao hladan da ne bi nista primjetila na meni i ako mi je srce kucalo jako. Otisao sam u svoju sobu da odspavam jer me seks sa Radom iscrpio. I posle neka dva sata kada sam se probudio cuo sam glasove koji dopiru iz kuhinje. To su bili glasovi moje mame i Rade. Odma mi je srce pocelo jako lupati. Zbog uzbudjenja sto cu vidjeti Radi i zbog straha da mama nije sta posumnjala.

Obukao sam se i izasao iz sobe. Rada me pozdravila kao i obicno ali uz specijalni osmjeh koji sam samo ja primjetio. Bila je u ljetnjoh kratkoj halinici na bretele koja joj je otkrival butine i prsa. Otisao sam u dnevni boravak koji je bio iz spojen sa kuhinjo i zauzeo mjesto sa kojeg sam imao pogled na Radine butine. Njih dvije su pricale neke zenske price a ja sam se pravio da gledam tv, a u svari nisam skidao pogled sa Rade. I ako nisam bas najjasnije cuo njihov razgovor nacuo sam da mama hoce da ide do prodavnice jer joj je zahvalio cigara. Odma sam se obradovao, a moj kurac se dodatno ukrutio. Prodavnica je bila nekih 10ak min od nase kuce sto znaci da cemo Rada i ja ostati barm na 20 min sami. Rada joj je rekla da ide slobodno i da ne brine za nju jer cu joj ja praviti drusvo. Uz sve to je imala ogroman osmjeh na licu. Napokon je mama ustala i otisla. Nas dvoje nismo gubili vrjeme. Rada je sjela kraj mene i odma me uhvatila za ukruceni kurac i zazvalila me. Ja sam odmah moje ruke zavukao pod njenu haljinu i uhvatio je prvo za guzicu a nakon toga sam joj jenom rukom poceo trljati njenu picku. Toliko je bila mokra da su joj citave gacice bile mokre kao cep. Posto nismo imali mnogo vremena rekao sam joj da mi ga stavi usta.

Posle 2-3 minuta pusenja rekao sam joj da ustane. Predlozio sam joj da odemo u wc jer nam je tamo prakticnije da pocitimo za sobom. Naguzio sam je preko kade, zavrnuo joj haljinu, spustio joj gacice i poceo da je jebem. Jecala je i govorila mi da pazim na vrjeme. Imali smo jos nekih 10 minuta. Ja sam pojacavao tempo, ona je sve vise jecala. Od mojih udaraca njena meka guza se talasala i to me dodatno palilo. Poceo sam da je samaram po guzici, a ona je sve vise uzdisala i blizaila se vrhuncu. Kad sam osjetio da je svrsila pitao sam je smijem li je napunit. Rekal je da smijem i da cemo tako manje cistit. Uhvatio sam je sa obje ruke za guzove i svom snagom sam joj ga zabijao. Ubrzo sam i ja svsio a ona je bila sva unezvjerena od sexa. Rekao sam joj da navuce gacice i ide odma kuci popiti tabletu, a da cu ja srediti wc i reci mami da je dobila poziv od kuce. Uradila je tako i otrcala kuci. Mama je ubrzo dosla i pitala sta je sa Radom. Ja sam joj rekao da su je zvali od kuce da dodje.

Mamina prijateljica Rada – III dio

Rating: 4.5/5. From 44 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare