BDSM priča 2

Nastavak priče BDSM priče 1

Nastavak priče

BDSM priča

Svršio mi je po faci i rekao: “za sada ti je dosta, nisam hteo da te mučim previše”. Onako izmorena i pogubljena sam otrčala da operem lice. Nisam bila sigurna da želim izaći iz toaleta. Šetala sam u krug, bilo mi je neprijatno da ga pogledam u oči. Pitala sam se da li je njemu neprijatno. Smogla sam snage, ogrnula peškir i krenula nazad u njegovu sobu. On je već obukao pantalone, majicu i čekao me na krevetu. Stajala sam ispred njega skamenjena. On je rekao da je igra gotova i da smo sada opet normalan par.

M: ja sada imam neka posla u gradu, a ti slobodno ostani u stanu.
Z: zar moraš da ideš?
Očekivala sam da će mi nakon mučenja pružiti malo pažnje.
M: zaista je hitno, ne bih išao da ne moram, poljubio me je i otišao.

Sela sam na krevet i razmišljala kako je došlo do ovoga. Osećala sam se kao u tuđoj koži. Sve je bilo strano, strana je bila i moja guza koja peče i izujedana ribica. Htela sam da proverim u šta sam se upustila i, naravno, google je tu za sve. Malo je reći da sam bila preplašena kada sam videla koliko daleko neki ljudi idu u ovim igrama. Prekidam ovo, bila sam odlučna, ne želim ovo! Čekala sam Marka da mu to kažem.

Zazvonio je i pošla sam da otključam, čim je kročio preko praga privio me uz zid i strastveno poljubio. Ljubio me kao nikada, nisam mogla da dođem do daha, ali sam uživala u tom osećaju. Čvrsto me držao, osećala sam se tako sigurno u njegovom naručju.

M: nisi svesna koliko mi znači što si pristala na ovo.

Kako da mu sada kažem da želim da prekinem?!? Ne, sada nije pravi trenutak.

Z: uradila bih sve za tebe.

Počeo je da me ljubi svuda, od usana, preko obraza, do vrata, do dekoltea. Videla sam da me želi opet. Moja odeća je opet završila na podu, ali je ovog puta on skinuo. Rekao mi je da prošetam ispred njega. Ponosno je gledao moju crvenu guzu i smeškao se.

M: na kolena, odmah! Naredio je.

Spustila sam se i gledala u pod. Čekala sam dalju naredbu. On je stao ispred mene, skinuo se i naredio: “puši ga”! Zgrabila sam tu alatku od 20cm obema rukama i polako ga stavila u usta.

M: stavi obe ruke iza ledja.

Ovoga sam se plašila. Ako ga ne držim rukama, ne mogu da odredim granicu do koje može da mi stane u usta, a da ne dobijem nagon povraćanja.

M: hajde da vidimo koliko možeš da gutaš.

Rukama mi je uhvatio teme glave i gurao je polako njegov kurac. Kada bi došao do grla, ja sam povlačila glavu u nazad ili na stranu, ali sam za svaki takav pokret dobila po šamar.
M: ovako neće ići.

Zgrabio me za kosu i četvoronoške poveo do zida. Naslonio mi je leđa i glavu na zid, a rukama mi je držao bukvalno celu glavu sa strane. Tada je počeo da me doslovno jebe u usta. Nisam mogla da pomaknem glavu, samo sam rukama bezuspešno pokušavala da ga odgurnem. Suze su mi lile niz obraze, ali on nije mario. Dao bi mi tek malu pauzu da udahnem između dva nabijanja u grlo. Mislila sam da ću početi da povraćam, ali srećom nisam. Uspeo je, ne znam kako, da mi smestio ceo kurac u usta. Moj nos je dodirnuo njegov stomak.

M: tako je, mala, sada možeš reći da znaš da pušiš kurac.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx