Tatice hoću tvojega,razvali me

Zovem se Maja. Imam 18 godina. Misliš da sam premlada. Varaš se. Što imam na sebi ? Mamine crne čarape i haltere. Hot ! To je zato jer to moja tatica najviše voli. Čudiš se na ovo – tatica. Pa zaljubljena sam u njega od malena.

Mama je poslovna žena, nije baš neki majčinski tip. Ma, i tata je poslovnjak, ali za mene je uvijek imamo vremena. On je zgodan četrdesetogodišnjak, visok, plav, zgodan, mmmmm..Ima tako dobar kurac, divnu guzu, velika jaja. Tako liže pišulju, hej, stani idemo po redu.

Zašto ga volim ? Još od malena mazio me i pazio, Naravno, ja sam jedinica. Kupao me, uspavljivao i šetao, jer je ona moja pizda od mame gradila karijeru.
O tati je brinula. O daaaaa.

Jebala se s njim i pri dolasku i pri odlasku sa službenih puteva, a i između toga. Stalno je bila u seksi rublju, čarapama, halterima (ovakvima kakve sada imam na sebi), tangama, baby dolkama i što ja sve znam. Znam samo da ga je opasno rajcala. Jebao se s njom već na ulazu u kuću, kada bi dolazila sa službenog puta ili ako je kasnila s posla pa je dolazila poslije njega. Imala je pizdu kakvu ju on želio. Dolazila je bez gaćica. Nagnula se i spustila kofer, a minica se kao slučajno povukla po guzi.

On bi ju tada naprčio u njenu obrijanu pizdicu i ševio do besvjesti.
Nastavljali su u krevetu do jutra.

Dok sam bila mala čudila sam se strasnim uzdasima i urlicima. Ali ako bih se probudila i zaplakala došao je tata.
Držao bi me na rukama i uspavljivao.
Mama je znala doći za njim, pogladiti me, ali se brzo spuštala na koljena i pušila mu nabrekli kurac. Još kao mala znala sam se slučajno očešati o njegovu veliku toplu kurčinu. Tada nisam znala što je to, ali kako sam rasla sve manje sam se našla u mogućnosti da ga zateknem dignutog kurca.
Vodio je računa o mojoj nevinosti.
A ja, kako sam rasla sve više sam bila slična mamici. Jebežljivo derište.
Imam guzu na mamu: slatku okruglu, naprčenu, poveću. Sise ne. Sisice su se jedva napuhnule i to oko velikih bradavica. Sada izgledaju kao dvije kruškice.
Jesam te narajcala mojom pričom ?
Lagano ga drkaš. Joj što bi te pušila. Volim lizati velika dlakava jaja, prelaziti jezikom po cijeloj dužini kurca, obuhvatiti svojim malim ustima glavić, mmmmmmmmmm..

Ali čekaj, pričam ti o mom tatici. Odmah se navlažim. Pičić mi želi jezik, a guza, guza je priča za sebe. Čuti ćeš.

Pica mi je kao u male curice. Plavuša sam pa mi dlačice još nisu jako narasle. Tek toliko, znaš, paperje. Zamisli seksi curicu, dobrih dugih seksi nogu, naprčene okrugle guze i pičkice kao u malog djeteta. Breskvica za poluditi.

Ali pričam o mom ljubljenom tatici. Tatica mi je i dalje bio najveća ljubav.
Kada sam toliko narasla da sam mogla škicnuti njegove zločeste časopise, po koji film, pornić iz njegove tajne arhive, naravno kada ga nije bilo doma, shvatila sam i uzdahe iz njihove sobe, nabreklinu u njegovim hlaćama kada mama dolazi kući i njihove nagle odlaske u kupanicu koja se zaključavala i tome slično.

Redovno, kada nje nije bilo, potajno sam ga gledala kako si pušta pornić i mazi svoju veliku kurčinu. Bože što me to uzbuđivalo. A imala sam tek 11 – 12 godina. Virila sam i nježno si mazila picicu prstičem. Nisam baš znala što se događa ali nešto me peckalo i bilo mi je milo.

Guza je međutim bila nešto drugo.

Jedino što me jako uzbuđivalo bilo je kada sam kakila. Guza mi je bila osjetljiva i osjećala sam čudno uzbuđenje. Kada sam se prala gurnula bi prstić i to me jako rajcalo. Probala sam sa raznim plastičnim štapićima. Osjećaj je bio božanstven. Otkrila sam jebanje u guzu.
Svakodnevno bi ga prakticirala.
Picu, nju sam čuvala za taticu. Jer, odlučila sam da će mi on razvaliti rupicu.

Bilo je to nedavno, tek sam navršila 18 godina. Mamica se spremala na službeni put od tjedan dana. Znala sam da se prije puta moraju nekoliko puta strasno pojebati. Obožavala sam ih gledati u najrazličitijim položajima i uživala maziti se kada je tatica prodirao u mamicinu pičku, guzicu ili joj svršavao u pohotna usta.

Pazila sam da me ne otkriju i tako već godinama. Ja sam za rajc koristila perušku za prašinu – to je bilo za oprašivanje picice kojoj se ništa nije turalo unutra (osim prstića), a za guzu sam nabavila super dildo (neću ti otkriti na koju foru sam ga kupila) .

No da se vratimo maminom službenom putu. Kao fol sam imala puno zadaće za školu i zatvorila sam se u svoju sobu na katu.

Mama i tata su ostali u prizemlju, a ona je krenula oprati kosu u donju kupaonu. Znala sam da ju pere gola, naprčena iznad kade, u crnim, samostojećim čarapama do guze (jer je to taticu rajcalo do besvjesti i kurac mu je tada bio veći od kurčina onih crnaca koje sam znala gledati u porničima).

Na prstima sam sišla u prizemlje i škicala kroz poluotvorena vrata. Na sebi sam imala široku kariranu suknjicu do iznad koljena, onako krojenu u zvono. Gaćice ? To ne nosim po kući. Dildo mi je bio u ruci i čekao svoj trenutak. Da mi poševi guzu, naravno.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Komentiraj

New Report

Close