Bila je puna sperme drugog muškarca

Od skoro sam primjetio da me uzbuđuje neobična pomisao. Naime, primjetio sam da me pali pomisao da mi ženu jebe drugi muškarac. To saznanje je bilo iznenađenje za mene jer sam oduvijek bio ljubomoran na svoju suprugu.

Moja supruga koju cu da predstavim pod imenom Marija je vitka crnka duge kose koja ima 27 godina. Marija je bila žena koja je znala da se dobro pojebe, ali je nisam nikad kurcem doveo do orgazma, samo stimulisanjem klitorisa. Mislio sam da i ne može dozivjeti vaginalni orgazam pa sam uživao da je ližem i da mi svrsava na lice.
Jedno veče tokom sexa priznao sam joj moje skrivene fantazije na šta je ona burno reagovala i veoma se naljutila. Iz tog razloga to joj više nisam pominjao i od tada je proslo dosta vremena.

Jedno veče primjetio sam nešto čudno. Kad se Marija vratila sa časa aerobika primjetio sam, kad je ušla u kupaonu da nije imala na sebi donjeg veša. To mi je bilo veoma čudno i postao sam sumnjičav. Sledećg dana je pošla opet na aerobik u isto vrijeme, čekao sam je da se vrati i da provjerim o čemu se radi. Došla je u uobičajeno vrijeme i krenula u kupaonu. Ja sam kao slučajno tada isto ušao i svukao joj helanke iznenada. Nije to očekivala i ostala je bez riječi. Bila je opet bez veša!

“Zašto nemaš gaćice Marija? pitao sam ljutito.

“Od treninga su mi mokre pa sam ih skinula u svlačionicu”-laže i crveni se.

Stavljam joj prst na pičku i osjećam da je vlažno. kažem joj da sjedne na poklopac wc šolje i da hoću da je poližem!

“Nemoj sad, sacekaj da se istusirma, brzo ću”.

Ne šlušam je već je sjedam na šolju. Kleknuo sam ispred nje i lagano je raširio noge, stavlja ruke na pičku i ne da mi da joj zabijem glavu u međunožje. Mičem joj ruke i diram joj jezikom klitoris na šta ona počinje da se opušta i da polako širi noge. Širim joj prstima pičku dok joj ližem. Osjećam prvo čudan miris iz pičke, miris sperme, a zatim sam se šokirao!Iz pičke je počela da se sliva sperma. Bila je puna sperme drugog muškarca! Neko je napunio neposredno prije nego je ušla jer sperma još nije ni stigla da iscuri vani.

Ovo me je nenormalno napalilo, uzeo sam je za ruku okrenu i zabio moj kurac od 18 cm u nju od nazad. Nisam ni osjetio da je ušao, bila je preširoka. Dok sam ulazio u nju vikao sam

“Jebala si se kurvo, jeli”?

Očekivao sam negiranje ali na moje iznenađenje samo je kroz stenjanje rekla

“Jebe me svaki dan instruktor aerobike, ima ogromnu kurčinu i svaki put doživim seriju orgazama na njegovoj batini”.

Svršio sam kao i uvijek veoma brzo. Ali ona je nastavila da priča.

“Tražio si da me jebe drugi muškarac i ispunila ti se želja, jebe me drugi i to kakav muškarac. Ima kurčinu ogromnu i čim mi ga nabije svršavam kao luda. Postala sam zavisnik od njegovog kurca i ne zanima me šta ti misliš. Prosto obožavam da me razbija svojom ogromnom kurčinom i jedva čeka sjutrašnji trening. Čim odu druge djevojke i ostanemo sami odmah mu skidam šorc i stavljam njegovu batinu usta, malo ga ovlažim i zajašem ga kao kučka. Iskačem se dobro na njegovou batinu, svršim i po nekoliko puta i tada dodjem kuci da odmaram. Tvoj kurac posle i ne osjetim. Veceras me izjebao i ovdje, ispred kuće i čudi me da nisi čuo moje vrištanje iz kola. Čim je svršio u mene i napunio me utrčala sam u kuću i u toalet”

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Tomo3434
Tomo3434
7. svibnja 2020. 04:13

Ovakve priće su mi vrh!

Dejan
Dejan
Guest
22. ožujka 2021. 09:56

Divna žena i poštena, čim ti je priznala. Čuvaj je za jebača a ti je tucaj odmah posle njega, to je doživljaj!

2
0
Ostavi svoj komentarx