Bio je to lud i nezaboravan vikend sa tetom Ivonom

Incest priča – Tog proljeća u našu kuću privremeno se uselila mamina mlađa sestra Ivona. Kada kažem mlađa sestra moram reći da je od mame bila mlađa tek nešto više od godine dana. Također kada kažem da se uselila u našu kuću to baš nije bilo tako. U stvari uselila se u stan iznad naše garaže. Naime garaža se nalazi odmah uz kuću ili preciznije rečeno, priljubljena je uza zid kuće. Iznad prilično velike i prostrane garaže otac je sagradio mali ali komforni stan. Stan se satojao od male ali funkcionalne kuhinje, također male kupaonice i toaleta te dvije sobe. Veće koja može služiti kao dnevni boravak i blagovanica i manje koja ima funkciju spavaće sobe. U taj stan iznad garaže može su ući na dva načina. S vanjske strane stepenicama iza garaže a može se ući i iz kuće, tj. s kata kuće. Naime dio terase garaže otac je ostavio kao neku vrst verande odnosno balkona i probio je vrata u zidu kuće tako da se kroz ta vrata može ući odmah u hodnik na katu.

Odmah moram naglasiti da je teta Ivona uistinu rasna pička. Možda malo, ali uistinu malo, krupnije građe, tj. koje kile viška ali to joj uopće nije mana. Kada bi je trebao ukratko opisati rekao bi; široki i čvrsti guzovi, lijepe sise i kurvinski pogled. Ona definitivno spada u one žene za koje se kaže da im kurac viri iz očiju. No nisam naveo razlog iz kojeg se teta doselila k nama. Teta je bila udana ali već dulje vrijeme je taj brak bio u teškoj krizi. Njezin muž Ante naprosto više nije mogao trpjeti tetine izvan bračne izlete, ili da budem direktan, njezina kurvanja. On osobno mi je to ispričao i znao sam da govori istinu. Dakle taj brak je definitivno pukao i teta se iselila iz zajedničkog stana. Financijskih teta Ivona nije imala. Novcem od prodaje imanja koje je njoj i mojoj mami ostavio djed otvorila je kafić koji je relativno dobro poslovao. Njen muž Ante je vodio brigu i poslove vezane uz kafić a tako je i danas kada više nisu zajedno. Teta samo uzima svoj dio novca što joj omogućuje pristojnu egzistenciju.

Dakle lako je zaključiti da mi njezino prisustvo u kući uopće nije smetalo. Nastojao sam što više vremena provoditi u njezinoj blizini jer palila me kao šibicu. Uživao sam kada bi u popodnevnim satima sišla u prizemlje kuće, tj. u dnevni boravak, te s mamom pila kavu. Uredno bi prebacila nogu preko noge otkrivajući svu raskoš svojih bedara. Nerijetko bi obukla samo košulju ili majicu a da ispod nije nosila grudnjak. Bradavice bi izdajnički i izazovno strašale ispod to malo platna. Ja bi kao fol gledao tv ili bi igrao neku igricu a u stvari sam napasao oči na teti. Nakon tih njezinih posjeta redovito sam ga morao izdrkati.

Teta se inače uvijek odijeva na način da još više naglasi svoj sexipil. Suknje i haljine uredno su iznad koljena jer svjesna je da ima jako dobre noge. Uz to uredno je zategnuta čime dodatno naglašava svoje poprsje i dupe. Uopće nije poput nekih žena koje su iskompleksirane zbog velike guze. Ona naprotiv voli istaknuti dupe i siguran sam da uživa u pohotnim pogledima muškaraca.
Malo po malo sam se ohrabrio pa sam se kroz vrata na katu iskradao do balkona na garaži i škicao kroz prozorčić koji je gledao na kupaonicu. Strpljivo bi čekao u mraku hodnika i kada bi ugledao svjetlo na prozorčiću znao sam da je teta u kupaonici. Inače na katu se nalazila moja soba. Roditelji su svoju spavaću sobu imali u prizemlju tako da me nitko nije ometao. Stajao sam u mraku i bilo je dovoljno da se malo propnem na prste i zagledam u unutrašnjost kupaonice. Uživao sam je gledati dok se tušira. Posebno me napalilo kada je ispod tuša brijala dlaćice s pičke. Tada sam spoznao da me strašno pali promatrati ju dok piša. Uživao sam gledajući kako sjedi na wc školjci i piša, a posebno me palilo ako bi uz to na sebi imala samostojeće čarape ili haltere. Kurac mi je parao hlače i malo bi nedostajalo da svršim dok sam je promatrao kako papirom briše vlažnu pičku.
Nerijetko bi znala vrata kupaonice ostaviti širom otvorena. Tada sam je mogao promatrati dok gola hoda po sobi ili se odijeva… Oblači gaćice ili na noge navlači čarape.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx