Grupna redaljka u šumi kraj kluba

Dugo vremena smo, ja i nekoliko mojih prijateljica, planirale jedan zajednički noćni izlazak ali nikako nismo uspijevale uskladiti vrijeme i obveze. Povremeno bi se uspjele naći u nekom trgovačkom centru ili u nekom od kafića na kavi i opet bi iznova pričale o tome kako jednostavno moramo izaći negdje u ludi provod. Naravno, same. Isključivo žensko društvo. Nina je bila rastavljena baš kao i Adela. Lidija i Martina su bile udane ali željne malo “slobode” i po mogućnosti kurca sa strane. Brak, djeca, posao, obveze… Svakodnevna jurnjava i brzi tempo života naprosto ih je sputavao i nikako nismo spijevale realizirati jedan zajednički noćni izlazak.
No ipak smo nakon dugo vremena uspjele smo nekako uskladiti slobodno vrijeme i dogovoriti se za zajednički provod. Sastanak je bio dogovoren kod Adele. Ja sam iz opravdanog razloga malo kasnila. Ono što sam zatekla u stanu kod Adele na neki način me pomalo zapanjilo. Ženske su bile naprilitane, napadno našminkane a isto tako napadno i odjevene. Doslovce su svojim izgledom davale na znanje da su željne kurca i to sam im otvoreno rekla. Njima je to bilo zabavno a već su se malo i podgrijale s nekoliko čaša vina pa im moja opaska nije mnogo značila, štoviše činilo mi se da im godi.

Sjele smo u Adelin auto i krenule. Adela je rekla kako je ona izabrala mjesto na koje idemo i neka ništa ne pitamo. Odvezla nas je izvan grada do jednog šumovitog mjesta gdje se nalazio jedan klub koji je bio na glasu po sumnjivoj klinjeteli. Nisam tu osobno dolazila ali znala sam da se tu okupljaju ljudi s mnogo para koje su stečene na način koji nije baš uvijek bio u skladu sa zakonom. Dobar dio njih bili su poznati policiji a mnogi su bili i s one strane brave. Kada sam to rekla curama samo su se veselo zahihotale. Činilo se da ih baš privlači spoznaja da se tu okuplja takvo društvo. Veliki ograđeni prostor bio je namijenjen za parking koji je bio gotovo pun. Adela se parkirala i krenule smo prema ulazu. Ušavši u hol dočekala su nas dvojica elegantno odjevenih muškaraca koji su tu vjerojatno imali ulogu zaštitara i onih koji imaju zadaću procijeniti tko može a tko ne može ući. Nas su ljubazno pozdravili i uputili nas prema dvorani. S lijeve strane duž čitavog zida nalazio se šank ispred kojeg su bile nanizane barske stolice. Skroz naprijed bila je velika bina na kojoj je bila smještena muzika. Poviše njih bio je balkon na kojem se nalazio DJ, a sa strane su bile dvije štange oko kojih su se u ritmu muzike uvijale polugole, mlade, cure. Čim smo ušle svojom pojavom izavale smo pozornost muških, ali bogami i ženskih, gostiju. No to nije bilo nikakvo čudo jer smo izgledale kao kuje spremne za parenje.

Uspjele smo pronaći slobodan stol i vrlo brzo smo bile poslužene bocom kvalitetnog vina koje je naručila Adela. Atmosfera je bila vesela i bučna. Glazbeni sastav odsvirao bi nekoliko pjesama potom bi ih zamijenio DJ i tako naizmjence. Repertoar je bio raznolik. Sviralo se sve, od lakih zabavnih nota do turbo folka. Ubrzo je za naš stol stigla boca vina a konobar nam pokazao na društvo nama s desne strane, nekoliko stolova dalje, koje nas je častilo. Moje cure su bez problema prihvatile poklon i podigle čaše u znak pozdrava i zahvale. Nije mi preostalo drugo nego da im se pridružim. To društvo koje nas je častilo bilo je isklučivo muško. Sedam-osam muškaraca sjedilo je iza dva spojena stola. Ubrzo su nam prišla njih petorica i zamolili nas za ples. Nije trebalo dugo pa da nas pozovu za svoj stol. Naravno da moje napaljene kuje nije trebalo puno nagovarati. Dečki su bili vrlo galantni i zabavni. Što god bi cure naručile oni su spremno plaćali. Posebno se raspojasala Martina. Pod utjecajem vina gotovo da nije silazila s plesnog podija. U jednom trenutku primjetila sam da Martine nema na plesom podiju. Prvo sam pomislila da je otišla na wc. Nakon nekoliko minuta odlučila sam je otići potražiti. Kako je nije bilo u wc-u izašla sam van.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dr.seks
Dr.seks
Guest
30. svibnja 2021. 16:51

Vrlo lepo ja bih probao sve ali supruga nece…

Jedna 45
Jedna 45
Guest
26. lipnja 2021. 02:13

Meni je ovo brutalno dobro

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx