Volim puniti mlade mamice

Sa svojih 25 i nisam imao neko seksualno iskustvo sa kojim bi se mogao hvalisati. Možda je bio problem u tome što sam volio starije žene, a ne vršnjakinje koje su mi se, ponekad, i otvoreno nudile. Jednostavno, nisam se mogao uzbuditi toliko da mi mojih 22 cm stoji tvrdo i postojano. 

To bi mi bio problem na plaži ljeti, kad bi oko mene bile sve one mame sam malom djecom i koje nisu obraćale pažnju na okolinu, pa se ponekad moglo vidjeti i koji venerin brežuljak ili nekakav monokini. Tada sam odlazio s plaže i drkao kao lud u wc-u, zamišljajući kako jebem sve te mlade mame ili neku gospođu od četrdesetak godina. I tako sam ja pet godina proveo drkajući na starije gospođe i na mlade mame, a povremeno bi mi neka kolegica s faksa popušila kurac ili bi joj ga bez nekog velikog entuzijazma utjerao u njenu nerazrađenu picu, te joj svršavao po sisama ili trbuhu. Usprkos svršavanju nisam osjećao ono nešto, tako da su sve takve veze brzo završavale. 

I bilo je tako do mog 25 rođendana. Taj dan nisam imao neka posebna očekivanja, iako je mama složila feštu za pola susjeda u zgradi i neke moje prijatelje. Mislim da je to mama napravila više radi sebe, tj da pozove susjede na trač partiju. Dok je meni došao samo pokoji prijatelj, a i oni se baš nisu zadržavali previše zbog starci.

Tada sam ugledao susjedu Tihanu, mladu mamu sa jednogodišnjom curicom. Imala je trideset i koju, dugu plavu kosu, bujne grudi, malo poveću stražnjicu i mali trbuščić, prava žena po mom ukusu. Gledao sam ju iz prikrajka i osjećao kako mi kurac polako raste u gaćama. Znao sam da joj je muž u vojsci, pa ga najčećše nije bilo kod kuće, a bio je inaće jako ljubomoran i posesivan, pa sam ju izbjegavao i pozdraviti kad je bila sa njim i malom u šetnji oko zgrade. 

Nekako sam izbjegavao kontakt sa njom, dok odjednom nisam čuo mamin povišeni glas:

– Pa to ti Matija može riješiti! ! ! Matija! ! ! -pozvala me u kuhinju, a ja sam se nevoljko dovukao i upitno je pogledao, a ona je odmah nastavila- Matija, poslije ćeš do Tihane, da joj pogledaš kompjuter jer ju nešto zeza, u redu? ! ? 

– Je mama, u redu je -rekao sam preko volje i pogledao u Tihanu, a ona mi je, na moje veliko iznenađenje, namignula i nasmješila se. 

– Javim ti se kad krenem kući -rekla je sa smješkom. 

Samo sam kimnuo glavom i otišao u svoju sobu, zamišljajući scenarije u svojoj glavi šta bi mogao raditi sa Tihanom. Nikad nisam bio kod nje, ali su svi stanovi uglavnom imali isti raspored prostorija, pa sam mogao predočiti si gdje joj je spavača, gdje kupaonica.. . 

 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38