Frizerka Nina

Morao sam se ošišati a frizer koji me je godinama šišao i podrezivao mi obrve je bio zatvoren zbog godišnjeg. Sutra trebam na svadbu i krenem do grada u nadi da ću negdje biti ošišan ,Uđem u prvi, pa drugi, pa treći frizerski gdje je pisalo da je i za muškarce ali svi me otkače i kažu da su puni i sada i sutra i sjetim se da ima i salon “kod Nine” za žene i muškarce i priče da je Nina neka Nikolina od 50 i kusur godina, stara beštija i da više ne odbija ponude za seks već da se ponekad i sama nudi ali to mi je još jedina šansaa jer zbog svadbi su svi pretrpani mušterijama.

Uđem i pitam da li može šišanje a ako ne danas onda sutra a gospođa Nina je nekome čovjeku radila feniranje poslije šišanja , na kratko ugasi fen i kaže – žao mi je gospodine ali svi su mi termini popunjeni. Onako ne kontrolirano se lagano opizdim dlanom po čelu i kažem OK kad sam kreten , šta se može, idem ovakav i krenem van kad mi ona kaže da naiđem oko 07.45 , da radi do 08.00 pa možda uspije nekako me do kraja radnog vremena ošišati ako nemam specijalnih zahtjeva.

Odmah joj kažem – ma kakvi zahtjevi, bitno mi je samo da ovo skratite, idem sutra na neku svadbu pa da izgledam normalno.

Nasmijala se i rekla – dobro je, dođite u petnaest do osam večeras pa ćemo nekako to riješiti ako treba i koju minutu duže od 8 ostati. bio sam sretan i otišao sam doma, otuširao se i oprao kosu , malo se našpricao dezodoransom, mrvicu mirisa i otišao sa društvom na cugu i spomenio im da moram u 19.45 biti kod Nine da me ošiša. Andro se nasmijao i rekao – pazi da te baba ne siluje, kažu da je luda ko šiba, Smijali smo se i zezali i u pola osam am krenuo prema salonu gospođe Nine, došao tamo za 5-6 minuta i sjeo a ona je šišala jednog dečka koji je imao džunglu na glavi i pokazao joj sliku kakav želi biti poslije šišanja. Novine na stoliću su bile “iz doba Marije Terezije” pa sam promatrao gospođu Ninu kako radi.

Baka je bila još relativno zgodna u crnim tajicama, poveće guzice i sisa broj 4 ali kako bi izgledale bez grudnjaka nisam mogao ni zamisliti. Koža na vratu i ispod vrata je bila već malo naborana i odavala je da ima tih godina poprilično gospođa već. Kako je kružila oko frizerske stolice zanimljivo mi je bilo promatrati ju sa svih strana i idiot kakav sam digne mi se kurac na babu.

Bio sam u uskoj trenirci, donji dio i nisam mogao sakriti erekciju a baka je jednom u ogledalu snimila da ju promatram i onako mjerkam. Bila je dosta vješta i u 19.45 je završila sa mušterijom koju je šišala, naplatila mu i kad je izašao uzela metlu i počela mesti njegovu kosu sa poda koje je bilo puno i kad je sve skupila uzela je lopaticu, sagnila se i metlom to naguravala na lopaticu a ja sam idiot gledao u njenu bulju koja je bila na pola metra od mene . kad mi je pokazala da sjedne u frizersku stolicu kurac mi je bio nabrekao kao konju i napeo trenirku a ona je to promatrala u ogledalu.

Dok sam ja sjeo i dok je ona podesila one krpe oko mene kao zaštitu i dok sam joj ponovio kako ne treba ništa posebno , da se želim samo ošišati da izgledam uredno na svadbi već je bilo 5 – 6 minuta do 8. Krenila je mašinicom ali bila je nekao usporena i stalno se naginjala a njena guzičetina je sjevala pored mene. onda je nakon rada mašinicom krenila tražiti drugi nastavak pa se opet guzila i saginjala i pogleda na sat, prekine šišanje, zaključa vrata i navuče zastore, pogleda me i kaže – zbog inspekcije ili da me netko ne prijavi da radim dulje od 8 i opet počme oko mene kružiti šišajuči me sad malo škarama ali mi je , čini mi se malo više milovala vrat i malo kao da se zajapurila u licu i otežano disala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38