Cijeli godišnji odmor zgodna matorka je varala svog muža samnom

Kao i svake godine , i ove sam odlučio otići na more.. Skupilo se neko društvo, sve je po planu i odsjeli smo u jednom hotelu..

Drugi dan nakon dolaska dolaze susjedi , tačnije jedna zgodna žena sa mužom. Njih dvoje. Do naše sobe. Imala je jako velike sise , zategnutu guzu. Bila je u hlačama koje su tako stegle uz nju, majica crvene boje , smeđa kosa. Odavno nisam video tako lepu i zgodnu ženu.. 

Nedavno nakon njihovog dolaska sreli smo se ispred i upoznali se. Bili su jako prijatni , ali moj pogled s njenih sisa i guze nikako da ode.. Dogovorili smo se da popodne idemo zajedno na kupanje.. Tako je bilo..

Otišli smo se kupat , još bolje smo se upoznali. U kupaćem je bila jako zgodna i trudio sam se da uvijek budem u njenoj blizini.. I tako kupamo se mi i ” slučajno” tokom plivanja sam zakačio njenu tvrdu guzu.. Opss.. Rekao sam.. Ona se samo onako nasmiješila i pogledala me preko oka.. Skontao sam da joj ne smeta..

Dogovorili smo se nakon toga da naveče izađemo negdje na piće. Njen muž nije mogao , imao je nekog važnog posla. Ona je pristala. Dok je bila u mom društvu , kurac mi je bio tako tvrd.. . Rekao sam društvu da moram do hotela brzo i da ćemo se vidjeti nekad poslije , tokom noći.. Kada sam krenuo , namignuo sam joj.. 

Došao sam u svoju sobu.. Nakon pola sata mi je neko pokucao na vrata.. Molio sam se da je to ona.. Ustao sam i otvorio.. . Ugledao sam divnu prelijepu ženu sa velikim sisama.. Da , to je ona.. Kako sam samo bio iznenađen. Začudio sam se. Pitao sam.

– Otkud tebe? .. Onako kroz smijeh mi je odgovorila..

– Muž mi još nije tu , a tako mi je dosadno.. . Znala sam da si tu.

– Uđi , hoćeš popiti nešto?

Rekla je da neće i da ima nešto da mi kaže. Slušam?

– Pitam se zašto me ovih dana tako sexy promatraš?

Iznenađen sam, , ostao sam bez teksta.. Pa .. . moram ti priznati da si jako zgodna žena i da dugo takvu vidio nisam..

Prišla je meni , stavila mi prste onako preko usta , rekla dosta priče.. Počela me snažno ljubiti dok se moj kurac onako baš jako čvrstio.. Brzo sam skinuo sve sa sebe , nju takođe.. Imala je jako divne i tvrde sise.. Ljubio sam i lizao bez prestanka , tako joj je prijalo.. Jedva sam čekao kad ću je osjetiti.. Bio je tako tvrd.. Počela je da mi drka jako , onda me bacila na krevet i počela pušiti. Pušila je tako divno , tako dobro.. Pitala me..

– Jel ti se dopada? 

Reko sam DA , nastavi.. .

Nakon nekog vremena sam joj rekao da želim da joj ližem pičku, na što se nasmiješila i pitala , jel je voliš?

Koja pička.. . Bila je sva mokra , jedva je čekala da se proširi.. Lizao sam dugo , dugo. Stenjala je i uživala u tome.. . Nakon nekog vremena je rekla..

JEEEEEEEEEEEBI ME , ŽEEEEEEEEEEELIM ODMAAAAAAAAA .. .

Ustao sam , namjestio je na svoj divni tvrdi kurac.. Onako grubo sam ga stavio , uzdahnula je , odgovaralo joj je .. Tako je bila željna kurca.. . Jako sam je jebao , stenjala je i govorila

– jooooooooooooš , jooooooooooooš. kako imaš dobar kuraaaaaaaaac, kako je tvrd , napuni meeeeeeeeeeeee , molim teeeeeeee..

Tokom sexa sam joj lizao bradavice koje su bile tvrde.. . Mijenjali smo dosta poza. Jako je uživala u sexu.. Dosta puta je svršila , , Mlazovi koji su se cijedili niz njenu pičku su bili ogromni.. .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
30. prosinca 2022. 08:34

Mislim da je njen muž bio svjestan događanja

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx