Istinita priča, svome sinu sam napravio sina i brata jednim potezom – Drugi dio

Moji odnosi sa suprugom Petrom bivali su sve hladniji i poslovniji. Naš ljubavni život sveo se na rutinu, jednom u pola mjeseca ili za cijeli mjesec. Pravdala se da je umorna, dekoncentrisana, da ima problema na poslu, da ovo, da ono.

A znao sam istinu. Na poslu se jebavala redovno sa mladim višim tehničarem, koji joj je bio mlađi od sina. Imali su sve uslove za nesmetan seks, nekoliko prostorija pod ključem, vremena, kupatila…

Jedan prijatelj mi reče da je malo prekontrolišem, jer je već javna tajna da se jebu, i vidjeli su ih i čuli. Nije mi palo na pamet da se zbog toga nerviram, gledao sam svoga posla.


U mojoj školi počela je raditi mlada profesorica srpskog jezika, mijenjala je stariju koleginicu na bolovanju. Odmah smo se sprijateljili, izašli smo par puta na kafu i seks je pao. Mala je bila niska i sisata, i tek što je proživjela medeni mjesec. Rekla mi je da se čtiti kontracepcijom, jer ne smije zatrudniti prije no što dobije posao. Muž joj je bio ljepuškast, ali prilično naivan tip.

Montirao je kablovsku opremu i antene, iako je imao i boljeg izbora da nađe posao.Ta mlada profesorica mi je prvo popušila kurac u jednoj školskoj prostotiji,koja je najviše za to i služila. Ustvari bila je to ostava učila, ali mnogo njih se pojebalo na rashodovanom trosjedu.


Jebao sam je odmah sutradan nakon što me je oralno zadovoljila, ali ne tu, već u jednom apartmanu od prijatelja. Rasturio sam je kurcem, rekla mi je da nije zadovoljna kako joj to radi mužić, te da sam joj otvorio oči. Pitala me je imam li još neku osim nje.


Slagao sam joj da nemam, da imamsuprugu sa kojom se rijetko jebem.

Jedno veče sam se svadio sa ženom,dao joj do znanja da znam za tog malca u bolnici i rekao odoh u grad. Nije me ni upitala gdje ću. Otišao sam kod snahe.


Jebali smo se cijelu noć, gutala mi je spermu, lizao sam je po cijelom tijelu. Ostao sam cijelu noć sa njom u krevetu. Vedran je rijetko dolazio, donosio je dosta novca, i to je sve.
Snaha ga je izbjegavala, rekla mu je da se ne smije seksati i da joj je to rekla i doktorica, što je on hladnokrvno i prihvatio.


Bio je ponedjeljak, donio sam Nataši povrće iz marketa i nekakve magazine. Otvorilami je lagano i rekla da je Vedran u stanu, ali da je došao pripit kasno i da spava tvrdim snom. Uvjerio sam se u to, ušavši u sobu.


Nataša je na sebi imala široku kućnu haljinu bez išta ispod. Razmijenili smo dug poljubac, a onda sam se spustio na sise. Kleknuo sam i ljubio joj preslatku pičku, koja je vapila za depilacijom. Nemoj je depilirati dok ne moradnep zbog pregleda, zaželio sam se čupavice. Pojebao sam je preko fotelje, prilično dugo i tiho. Morali smo biti tihi, što nas je ludo palilo. Svršio sam i onako vlažan kurac spakovao u gaće i izašao, a snahi Nataši se sperma cijedila niz noge.


Nazvao sam profesoricu, znao sam da je i ona druga smjena. Pitao sam je da li je u stanu i rekao da dolazim. Slagao sam da prvo moram da ispraznim mjehur.


-Istuširaću se, da možemo u šezdesetdevetku, rekoh.


Nakon podužeg orala jebao sam mladu profesoricu misionarski, raširio sam joj noge skoro da je špagu napravila. Ječala je i molila da je ne štedim. Svršili smo zajedno.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj