Ženica-kujica

U pricama uvod u svijet sexa pokušao sam objasniti kako smo došli do međusobne otvorenosti .

Ispricat cu jednu nedavnu jebačinu između mene i Ane koja se kroz dan nabijala erotikom.


Bila je subota i imali smo proslavu vjenčanja,moja Ana kad taj dan dođe to je cijeli proces od haljina,frizure,pedikure manikure itd itd.


Kao što sam prije pisao imala je svog virtualnog obozavatelja s kojim često izmjeni slikicu ,video ili vruci razgovor.


Naravno kao i obicno napucala se za vjenčanje ,haljinica poprilično kratka,štiklice sve tip top kao i uvjek izgledala je top.


Kad god idemo na neke proslave sredi se sa nekom dozom pristojnosti i provokacije al uvjek je očigledno kako je gutaju pogledom.


Njen virtualni jebač poslao joj je poruku da želi video sa vjenčanja kako drka picu,znao sam da če mu udovoljit,vec pomalo pripita otišla je u wc i primjetio sam da je nema dugo ,odmah sam znao sto je na stvari a pošto smo zajedno ulogirani na chat uskoro je i pristigao video zapis.Otišao sam sa strane pogledati i na videu je namjestila mob na vc šolju i na nogama zadigla haljinicu i počela ono baš strastveno drkati pickicu ,bilo je to zaista uzbudljivo za gledati onako pripita kujica razvlaci picu a okolo se čuju glasovi.


Dalje smo plesali i zabavljali se i prišapnula mi je da je uzasno vlazna i da joj sve curi niz noge ,naravno to me uvjek napali i rekoh sačekaj još malo.


Otišli smo malo sjesti za stol ona je bila kraj mene rasirenih noga i zadigla je haljinicu da joj vidim pičkicu no nije primjetila da je iza mene mladi konobar kojeg je doslovno šokirala da se brzo udaljio.

Krenuli smo kuci i vec na samom ulazu u zgradu zadigla je suknjicu mješajući guzovima prema stanu.Naravno i ja vec prenapaljen nemogu dočekat da je zgrabim,na ulazu u kucu krenulo je strastveno žvaljenje i skidanje,kujica je kleknula i počela luđački pušit kurac sa onim svojim kurvanjskim pogledom samo sam ostalo paraliziran.

Okrenuo sam je u sguza i pičeo nabijat na kurac ,poseban mi je gust da legne skroz na trbuh i dok je jebem da joj svasta govorim u tom slučaju često je zovem malom kurvicom,droljicom i kazem joj kako bi volija da je jebem sa još nekim ,naravno to je izludi.


Okrenuo sam je i nastavija jebat ,kuja se luđački izvijala i baš vidiš da joj je 1 kurac malo ,brzo je preuzela dildo i počela ga pusit .Volim kad se igra dildom dok je jebem al napaljena kujica me doslovno izludi i vrlo brzo sam je pičeo špricat po licu i usnama.

Veoma moćno izgleda kad svojim prstima skupi i poliže svaku kap sperme doslovno je obožava.


Naravno malo smo pauzirali i dalje sam skakao na svojoj nimfomanki

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx