CUCKOLD: Hoćeš pojebati moju ženu

Pre godinu dana bio sam sretno zaljubljen u svoju tadašnju devojku i nisam ni pomišljao na druge a kamoli da je prevarim. U to vreme nisam imao stalni posao pa sam pomagao jednom svom komšiji keramičaru. Za kratko vreme sam postao čak i dobar pa sam neke poslove i sam obrađivao.

Završavali smo jedan poslovni prostor kada je na vrata ušao neki čovek od nekih pedesetak godina. Pozdravio se sa nama i upitao da li smo zainnteresovani da radimo njegov stan jer on planira da ga renonvira. Moj kolega je rekao da on ne može, jer ima već ugovoren posao, i predložio da ako ja želim da odradim taj posao ako se dogovirimo. Ja sam naravno pristao, pa sam sa čovekom razmenio brojeve telefona i rekao da ću mu se javiti sutradan.

Sutradan sam okrenuo njegov broj i dogovorili smo se da dođem odmah do njegovog stana.

Za nekih pola sata sam bio ispred vrata. Tada sam ostao bez daha, na vratima se pojavila zgodna žena od nekih 35 godina duge crne kose koja je bila puštena niz leđa, plavih očiju i veoma sočnih usana, krupna i tapacirana. Na sebi je imala belu majicu kroz koju se vidio crni brus koji je držao dve pune lopte, odokativno bile su jača petica. Dole je imala isto tako beli pamučni šorc kroz koji se jasno oslikavala njena pička i isticale njene jake noge. Pružila mi je ruku, pogledala me u oči i nasmejala se.

– Ćao, ja sam Jasna.

Predstavio sam se, ruka joj je tako delovala nežno da sam se naježio od tog dodira. Pomerila se malo u stranu kako bi me pustila da uđem unutra. Pošto je hodnik bio jako uzak laktom sam očešao njenu dosta čvršću sisu.

Ušli smo u dnevni boravak gde je već sedeo njen suprug, a ona je odmah otišla u kuhinju da stavi kafu. Za to vreme suprug mi je pokazao šta treba raditi, pa smo se vrlo brzo pridružili Jasni u dnevnoj sobi da se dogovorimo.

Kada je Jasna rekla da bi ona bila samnom jer ne radi, odmah sam znao da ću prihvatiti taj poziv ma kakvi god bili uslovi. Sedela je preko puta mene sa prekrštenim nogama tako da joj je automatski sevalo skoro pola guze. Znao sam da su obadvoje primetili da sam to video, ali su se ponašali kao da ništa nije bilo. Meni je nekako bilo nezgodno pa sam pogled većinu vremena usmeravao prema suprugu, mada nisam ipak mogao izdržati da ne skrenem pogled, onako kao mahinalno, na njene grudi i ispalu guzu, na šta bi me ona pogledala jebozovno ispod oka, ali sam mislio da je to sve slučajnost.

– Kada bi ti mogao početi… – upita me ona.

– Pa ako smo se dogovorili mogu odmah sutra.

– Ako sve uradiš po dogovoru i kvalitetno bićeš i nagrađen – nasmejala se Jasna kurvinski.

Dogovorili smo se da krenem odmah sutradan jer su i pločice i lepak već ranije kupili.

Ustao sam, pozdravio se sa njima i otišao kući. Bio sam jako napaljen, razmišljao sam o jebozovnoj Jasni kako bih je slatko pojebao. Nazvao sam odmah svoju devojku i kako je došla skočio sam na nju zamišljajući sisatu i guzatu Jasnu. Izjebao sam je kao nikada! Svršio sam tako obilato kao da nisam ništa jebo godinu dana!

Ujutru sam ustao rano i već oko 8 sati bio kod njih. Dočekala me je Jasna sa kafom. Opet me je izludela dnevnom kombinacijom, majica, šorc, ali sada bez brusa i sa nekim tangama. Tako su počele moje dve najlepše ali i najteže nedelje u životu. Svaki dan je bila tu sa mnom, pripremala mi da jedem, i kafe je bilo u izobilju, svaki čas. Uvek je bila lagano obučena u odeći koja bi jasno isticala njeno moćno i prezgodno telo u kojem sam ja strašno uživao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx