Na nudističkoj plaži sa parom iz Zagreba

Terasa moje i susjedne sobe je zajednička, nakon par minuta čuo sam glasove i otvaranje balkonskih vrata susjedne sobe. Na terasu je izašla žena od nekih 35 godina u kratkoj haljini i naslonila se na ogradu. Uskoro se pojavio i muškarac ogrnut samo peškirom oko struka i prislonio joj se iza leđa. Terasa je bila malo zaklonjena od drveća. Stavio joj je ruke na bokove i lagano podigao haljinu. Ispod nije imala gaćice, tko da je on samo malo rastvorivši peškir izvadio kurac i ušao u nju. Iz svoje sobe kroz zavjesu sam imao odličn pogled i nisam mogao vjerovati da se to dešava na mojoj terasi. Ona se okrenula i uhvativši ga za ruku odvela u sobu iz koje se se ubrzo čuli uzdasi žestokog sexa.

Nakon sat-dva sna probudio sam se i izašao na terasu, a moji susjedi su sjedili i pili domaće vino. Iznenadili su se kad su me vidili, jer nisu znali da je soba izdata. Upoznali smo se i noć proveli u ugodnom ćaskanju. Oni su Zagrebčani i oboje su pravnici. Prije spavanja su me pozvali na zajedničko kupanje sutradan, obzirom da sam sam.

Sutradan nakon doručka autom smo otišli do plaže koja se nalazila između Tučepa i Podgore.
Oni kao i ja nisu volili gužve na plaži, tako da smo našli jednu uvalicu gdje nije bilo nikoga.
Iako sam nudista bilo mi je malo glupo odmah se skinuti. Međutim Ana se odmah skinula u toples, dok smo Mirko i ja ostali u šorcevima. Dan je prolazio u kupanju, sunčanju, malo u priči o poslu. Poslijepodne Mirko je skinuo šorc i sjeo na stijenu pored vode. Ana me pogledala i pitala:

-Jesi li se ikada kupao gol?

Odgovorio sam joj da sam već godinama nudista.

– Pa onda nije problem da se svi skinemo. Rekla je svukla donji dio kupaćeg kostima.

Skinuo sam se i sve troje smo ušli u vodu. Ana je imala odličnu liniju i prelijepu macu, obrijanu sa malom crtom iznad.

Nakon 15-tak minuta sam izašao iz vode i legao na peškir. Ana i Marko su ostali malo duže. Ana je izašla prva i legla na peškir do mene. Kako je sunce bilo još uvijek jako brzo smo se osušili. Osjetio sam ulje po leđima i okrenuo se. Ana je na koljenima stojala kraj meni:

– Izgorit ćeš, ako se ne prepustiš mojim rukama!

Rekla je i počela mi lagano mazati leđa. Polako je sišla niz leđa i namazali mi guzove.
Već mi se digao i pokušavao sam to sakriti,kada mi je rekla da joj namažem leđa jer Marko neće izaći ubrzo. Marko je rekreativac koji svaki dan pliva određenu dionicu.

Ana je legla i na koljenima sam bio kraj nje. Glavu je okrenula prema meni i uz osmijeh gledala u moj kurac koji je bio uveliko nadignut. Polako sam joj se spoštao niz leđa i lagano prešao preko guze i nastavio niz noge. Iako je bila savršena mislim da me više uzbuđivalo to što je tuđa žena i što njen muž vrlo vjerovatno nas vidi iz vode. Bila je to situacija kada sam se lomio šta da uradim. Ako krenem u akciju,što bi u drugim situacijama i uradio postoje tri mogućnosti. Prva je da me odbije i da zovne Mirka koji bi me mogao slomiti jednom rukom, druga je da prihvati moju igru pa da nas Mirko oboje polomi, a treća mi nije ni padala na pamet dok se nije ni dogodila.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx