Dobro što sam stopirala jer ovaj seks ću pamtiti

Bila je Večer i na proslavi sam.Popila sam koju čašicu crnog vina .Gledala sam oko sebe dali ima nekoga koga znam pa da malo zaplešemo ,baš nikoga nije bilo .Nema ni nekog solog dečka svi su zauzeti.Dosadno sama sam dok je prijateljica sa dečkom.

Tako da sam malo odlučila sama plesati.Ja plešem a muzika svira.Na sebi sam imala minicu,crne mrežaste hulahopke,štikle i majicu.

Bilo mi je dosta ,malo me glava počela boljeti i htjela sam ići doma.Pitala sam prijateljicu dali bi htjela otići jer samo ona vozi.Držala je čašu u ruci i smijala se dok je pored nje bio dečko koji je pričao na mobitel.Odbila me je,rekla je da ne planira još otići i da neka se snađem za prijevoz.Razočarala me je.Kako da nađem prijevoz u 23h skoro pa ponoć. Morat ću stopirati nema mi druge nadam se da će netko i stati.Pozdravila sam se sa svima i oblačila svoju kožnu crnu jaknu.

Hodala sam ulicom i došla do jedne prometne ceste.Nasmijala sam se i počelo je moje stopiranje.Neznam dali će biti uspješno.Glava me više ne boli.Odjednom bol je prestala.
Stajala sam i dalje i držala znak stopiranja.Na moju veliku sreću a i zadovoljstvo stao je jedan auto.Vidjela sam da je u autu muškarac wow pomislim.Zadovoljstvo zato jer je u njemu bio solo muškarac a to nisam danas mogla pronači na zabavi a sreća zato jer nisam dugo stajala i stopirala.Stao je i polako izlazio iz auta.

Nasmijala sam se i rekla Dobra Večer !

On me je gledao i rekao : Dobra Večer curo !

Cijelo vrijeme je stajao tamo pored svog auta u mraku da sam mu samo mogla vidjeti glavu ali ne tako dobro.Dođi tu ne grizem kažem mu.Jedva je nekako došao do mene i stao je .Gledala sam ga ,nisam puno popila ali kad sam ga vidjela kako je zgodan.Sviđao mi se na prvu odmah.Napaljena sam bila malo .Imao je traperice,majicu,crnu jaknu uf…kako je zgodan samo

Nisam znala šta bi mu rekla pa sam spustila glavu dole.Sasvim slučejno sam vidjela da je njegovom kurcu tjesno ,on želi van pomislim u sebi.On je napaljen isto kao i ja sigurno.Pogledao me je i rekao :

– Uđi u auto opeljat ću te kamo trebaš.

Ja sam mu rekla stani i uhvatila sam ga za ruku.

– Šta me hvataš za ruku pita me?

– Pa…dođi malo bliže.Šapnula sam mu na uho ako možemo otići u šumicu koja je tu blizu ako želi da se poseksamo tamo u autu.

– Želim kaže mi on.Ušla sam u njegov auto .Nije puno pričao ali nema veze .Cijelim putem je bila tišina a kad je auto stao počeo je naš seks.

Otišli smo iza na zadnji sic od auta.Ljubili smo se i jedan drugoga skidali dok nismo bili goli.Zgodan je zaista je ima dobro tijelo.Možda ide u teretanu pomislim.Sjedila sam na njemu ali sa nogama sam bila okrenuta prema njemu.On je moje sise mjesio i grickao bradavice.Uživala sam.Još smo se malo ljubili a onda sam otišla sjesti pored njega.Nagnula sam se i njegov kurac držala čvrsto u ruci.Počela sam ga polako drkati.On se je nagnuo i uživao.Zatvorio je oči.Brzo sam ga drkala i stiskala njegova jaja.Još više sam se počela naginjati i stavila njegov kurac u usta.Sve više i više mi je bio u ustima.Pušila sam ga .Mmm…divota,finog je okusa.Otvorio je oči i pogledao me .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx