Seks mi je postao no.1 u životu

Od kada sam doživjela svoje prvo sexualno iskustvo postala sam luda i neizdržljiva.Seks mi je postao no.1 u životu.Voljela sam kurac, volim ga i danas, te ću ga zauvijek voljeti !!!Uvijek sam bila spremna za avanture, nova iskustva.Ako se nebi poševila redovito onda bih si sama izdrkala pičkicu!

Nella je bila moja najbolja prijateljica još iz srednje škole.Bila je u vezi sa dečkom s kojim je planirala zajednički život.Prije negoli je njega našla redovito se ševila okolo.Ja sam imala samo jednu vezu,,,iskreno kratku ali slatku..izijebali smo se žestoko u pola godine i svatko svojim putem.Poslije dotičnoga gospodina nisam imala niti jednu vezu..,poševila bih se tu i tamo sa poznanicima koji su imali potrebe kao i ja!

Prošlo je neko vrijeme pa sam se prestala viđati i sa tim poznanicima…nisam se jebala već 3 mj! Tih dana sam ludila, drkala bih si sama.,24 sata dnevno sam bila napaljena.

Još sam bila luđa kad bi Nella pričala o ševi sa svojim dečkom.Pomislila bih u sebi :lako je tebi kad imaš kurac na raspolaganju 24 h dnevno kako je nama koji ne!!!

Bližila se njena proslava rođendana.Spremala sam se na taj tulum sa namjerom da se opijem od tuge,još jedna večer bez kurca pomislih.Plus to bit će svi koje znam nema nitko na koga bi uopće mogla računati.Nella je slavila doma, njeni su bili na putu!Pokucah.. otvori mi njen dragi dečko Marko..

– opaaa šta smo se skockali kaže on meni …

– hm…takva sam ti ja Markić prava bomba šta ne?!

– On odgovori potvrdno ..uvijek bila i bit će..Nella je u dnevnom sa ekipom pođi tamo !!

U dnevnoj se nalazila ekipa koju već poznajem ..pozdravila sam se sa svima, čestitala prijateljici ročkas te krenula do stola sa pićem!! Muzika je bubala, ekipa plesala,a ja se nisam odvajala od jegera i boce!!!

U nekih pola sata stigao je Nellin rođak Luka ..2 god dečko mlađi od mene..nekad smo znali zabrijati ali bez ševe, znali smo otići dalje ali jebao me još nije.Iako me znao na koljenima moliti da mu dam, ja nisam nikad popustila,,uvijek bih pomislila u tom trenu :mlađi od mene,.. mora da bi me znao zadovoljiti hahahaha …….

Čim je vidio da stojim sa čašom u reci krenuo je do mene.Onako malo pripita uhvatila sam se u razgovor sa njim.
Osjećala sam napetost u zraku, između nas, bio je mlađi ali zgodan, imali smo super odnos znala bi uvijek koju je jebao,tko mu se sviđa, imali smo slobodan prijateljski odnos.On je znao sa kim ja brijem, a ja sa kim on!!!

– Pođimo vani rekao je?

– hm..ok , pomislih, većina nije ni kužila jer su svi već bili u elementu.,a ja ionako trebam zabave.
Naslonio me na zid hodnika, počela sam uzbuđeno disati, ljubio me po vratu, žvalili smo se..lizao mi je vrat i uho..trnci su me prolazili..tako sam bila napaljena,tako sam željela kurac.

– Milla pališ me , pališ me odavno ..rekao je.,tako te želim jebati, ti si mi tiha patnja!!

Nisam ništa govorila prepustila sam se..time sam mu dala do znanja da ima zeleno svijetlo!!!
Spustila sam mu ruku na hlače i osjetila tvrdi kurac, zastenjao je..kleknula sam ispred njega, izvadila ga ..bio je tako veliki , krut, nabrekao…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx