Seks mi je postao no.1 u životu

Od kada sam doživjela svoje prvo sexualno iskustvo postala sam luda i neizdržljiva.Seks mi je postao no.1 u životu.Voljela sam kurac, volim ga i danas, te ću ga zauvijek voljeti !!!Uvijek sam bila spremna za avanture, nova iskustva.Ako se nebi poševila redovito onda bih si sama izdrkala pičkicu!

Nella je bila moja najbolja prijateljica još iz srednje škole.Bila je u vezi sa dečkom s kojim je planirala zajednički život.Prije negoli je njega našla redovito se ševila okolo.Ja sam imala samo jednu vezu,,,iskreno kratku ali slatku..izijebali smo se žestoko u pola godine i svatko svojim putem.Poslije dotičnoga gospodina nisam imala niti jednu vezu..,poševila bih se tu i tamo sa poznanicima koji su imali potrebe kao i ja!

Prošlo je neko vrijeme pa sam se prestala viđati i sa tim poznanicima…nisam se jebala već 3 mj! Tih dana sam ludila, drkala bih si sama.,24 sata dnevno sam bila napaljena.

Još sam bila luđa kad bi Nella pričala o ševi sa svojim dečkom.Pomislila bih u sebi :lako je tebi kad imaš kurac na raspolaganju 24 h dnevno kako je nama koji ne!!!

Bližila se njena proslava rođendana.Spremala sam se na taj tulum sa namjerom da se opijem od tuge,još jedna večer bez kurca pomislih.Plus to bit će svi koje znam nema nitko na koga bi uopće mogla računati.Nella je slavila doma, njeni su bili na putu!Pokucah.. otvori mi njen dragi dečko Marko..

– opaaa šta smo se skockali kaže on meni …

– hm…takva sam ti ja Markić prava bomba šta ne?!

– On odgovori potvrdno ..uvijek bila i bit će..Nella je u dnevnom sa ekipom pođi tamo !!

Pročitaj ovu:
Sex sa mojom trudnom šogoricom

U dnevnoj se nalazila ekipa koju već poznajem ..pozdravila sam se sa svima, čestitala prijateljici ročkas te krenula do stola sa pićem!! Muzika je bubala, ekipa plesala,a ja se nisam odvajala od jegera i boce!!!

U nekih pola sata stigao je Nellin rođak Luka ..2 god dečko mlađi od mene..nekad smo znali zabrijati ali bez ševe, znali smo otići dalje ali jebao me još nije.Iako me znao na koljenima moliti da mu dam, ja nisam nikad popustila,,uvijek bih pomislila u tom trenu :mlađi od mene,.. mora da bi me znao zadovoljiti hahahaha …….

Čim je vidio da stojim sa čašom u reci krenuo je do mene.Onako malo pripita uhvatila sam se u razgovor sa njim.
Osjećala sam napetost u zraku, između nas, bio je mlađi ali zgodan, imali smo super odnos znala bi uvijek koju je jebao,tko mu se sviđa, imali smo slobodan prijateljski odnos.On je znao sa kim ja brijem, a ja sa kim on!!!

– Pođimo vani rekao je?

– hm..ok , pomislih, većina nije ni kužila jer su svi već bili u elementu.,a ja ionako trebam zabave.
Naslonio me na zid hodnika, počela sam uzbuđeno disati, ljubio me po vratu, žvalili smo se..lizao mi je vrat i uho..trnci su me prolazili..tako sam bila napaljena,tako sam željela kurac.

– Milla pališ me , pališ me odavno ..rekao je.,tako te želim jebati, ti si mi tiha patnja!!

Nisam ništa govorila prepustila sam se..time sam mu dala do znanja da ima zeleno svijetlo!!!
Spustila sam mu ruku na hlače i osjetila tvrdi kurac, zastenjao je..kleknula sam ispred njega, izvadila ga ..bio je tako veliki , krut, nabrekao…

– puši mi ga Milla,rekao je..

lizala sam mu jajca…izluđivala sam ga,,stavila bih ga pola u usta vikao je da ga želi do kraja u ustima.Pušila sam ga kao nikad do tada,,imao je pravu kitu,,jedva ju je čekao umočiti.
Pošli smo u Nellinu sobu,polegao me na krevet,skinuo gaćice,divio se mojoj pičkici,tako ju je dobro lizao..drhtala sam..zabio mi je prst,pa dva..sama sam si ju drkala,dok me je obrađivao prstićima..tako je bilo dobro.

Pročitaj ovu:
Ucjenio sam punicu i pretvorio ju u osobnu kurvu

– Želim te zguza rekao je..

okrenula sam se sva preznojena,ostala sam samo u visokim platformama,osjećala sam se kao u porniću.

– Stavi mi ga rekla sam mu..uhhhhh……kako je kliznuo,,tako me dobro jebao,povukao me za kosu dok sam si sama dirala grudi,bradavice,stenjala sam

– ahhhh.toooo..to ah to,,,jebi me ljubavi, to do jaja…..

mijenjali smo poze,bili smo mokri..željela sam ga jahati i jesam..sjeo je na stolicu u sobi kurac mu je ostao u zraku,bio je tako veeelikiii…sjela sam na njega,primio me za guzove i nabijao..dok su se grudi mjesile ispred njegove face, lizao ih je,,,bilo je napeto znati dok se mi karamo u sobi da ostali plešu i pjevaju.
Osjetila sam da ću svršiti tako sam stenjala, počela se još više nabijati

– ah ah ah…tooo….jebi moju malu picu..

– svršit ću rekao je..

svršili smo oboje istovremeno..napunio je moju picu,,

– bilo je tako dobro rekoh, on potvrdi!!!

– Znaš sumnjala sam u tebe i tvoje sposobnosti izustila sam,,

– nadam se da si sad uvjerena što si propuštala,

– eh vjeruj da jesam rekla sam!

 

Došli smo u dnevni nitko nije ni skužio da smo tu osim Nelle koja je morala izustiti sa podsmjehom:

– odi popravi malo šminku i grudnjak ti viri ljube, nadam se da je bilo dobro!!!

 

Ja potvrdim te nazdravimo i nastavimo plesat dugo u noć.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x