Dođi sutra na kafu, ja ću se pobrinuti za šlag

 

Sinoćnji susret sa komšinicom Sonjom i njeno neverovatno umeće koje je pokazala tom prilikom, dovodilo me je do ludila, jedva sam se uzdržavao da ne odem do toaleta i propisno se ispraznim. Sve vreme u glavi su mi odzvanjale njene reči kada je izlazila

– “dođi sutra na kafu, ja ću se pobrinuti za šlag”. U povratku, sa posla svraćam do obližnje prodavnice na brzaka kupujem cigarete par neophodnih sitnica , užurbano idem ka zgradi, vešto izbegavajući eventualni susret sa poznanicima. Nemam strpljena da čekam lift, penjem se stepenicama, ulećem u stan i na brzinu se tuširam, oblačeći se za sobom ostavljam nered, kao da sve zavisi od tih par minuta. Izlazim iz stana, penjem se sprat više, dolazim pred njena vrata, tražim pipajući u mraku zvonce koje se slabašno oglasi, samo je ostalo da sačekam da otvori.
Najzad… otvara vrata, sa osmehom pušta me unutra i odmah žurno zatvara vrata za mnom, da neko slučajno ne primeti posetu.

– “Hvala komšija, nije trebalo ” zahvaljivala je uvodeći me dnevnu sobu, na vinu koje koje sam joj poklonio, a i sam sam ga dobio, na poklon od nekoga.

-Odakle ti , da nisi pogrešio sprat ? Upita kao iznenađena sa smeškom.

-Došao na onu kafu.

-Dok kafa ne bude , može neko pićence?

Nečekavši odgovor već je sipala u čašice šljivu i stavila ih na sto, pri tome se naginjući i više nego što treba, da bi imao što bolji pogled na njene velike sise čije su se bradavice oslikavale na trenerci, a ona me pogleda u oči i onako kurvanjski reče.

-Uhhh… Strpi se, dobićeš ih da se igraš, budi dobar, prvo da popijemo kaficu, a posle ćemo …. Hmm već videti …

Samo me namerno pali i provocira svakim pokretom, još više i više, dok odlazi i kuva kafu, savija se da dohvati šoljice sa najniže police i zadržava se u toj pozi par sekundi, dok se guza i mačkica kao dan oslikavaju na crnim helankama. Sa kafom dolazi do stočića i seda prekoputa, pali cigaretu u polako je pronosi usnama, igra se sa njom, vrhom jezika dodiruje filter, potom polako je uvlači i izvlači iz usta, kao neku minijaturnu kitu da puši, svo vreme gledajući me direktno u oči, preko vrha naočara, sa smeškom u uglovima usana.
Izmučen, neopisivim pritiskom u pantalonama, nadignute kite čini mi se do granice pucanja i strašnog bola u mudima, sklanjam pogled sa nje, pokušavam da preusmerim misli na bilo šta drugo, ali ne ide , svako malo se čuje njen glas

– ” Samo da popijem kaficu, uhhh… što volim dok je vruća”.

Najzad ustaje, neda mi da se pomeram, traži da ruke stavim iza leđa i nežno me gura da se duboko zavalim na trosed. Polako je klekla između mojih nogu i počela sporo da otkopčava pantalone, dugme po dugme i svukla mi ih do kolena .

– ” Opa, vidim da si mi se obradovao, mora da sam ostavila dobar utisak sinoć” reče,

Dok je sav balav u punoj veličini uspravno stajao ispred nje. Polako rukama se oslanja na moj stomak povlači duks na gore oslobađajući teren za moj što bolji pogled, a zatim prelazi rukama preko stomaka blago me grebući dugim crvenim noktima po njemu. Vrhom jezika počinje da da šeta od korena prema glaviću, a pre nego što je stigla do njega, ponovo kreće na dole spuštajući se između jaja šetajući jezikom levo-desno. A onda najzad odvoji se od njih, jezikom pređe preko usana i obuhvati glavić između njih, jezikom napravi par kružnih pokreta po njemu i polako krenu na dole, pa onda nazad . Kada dođe do glavića blago ga uhvati zubima i pređe njima preko njega, da bi njehovo mesto pri kraju opet zauzele usne i uz poljubav se odvojile na samom vrhu. Ponovo ga uz uzdah obuhvati usnama, sada već bržim tempom klizi usnama po njemu, ubrzava i rad jezikom, prigušeno mumlajući prst desne ruke joj se sklapaju pri korenu i sada sa njima kreće u susret svojim usnama sklopljenim oko mog glavića. Leva ruka polako klizi po mom stomaku, povremeno malo grebući noktima po njemu spušta se do samog korena kite i sa desnom rukom zateže kožu do maksimuma.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx