Iskusna milfica zna zavesti mladog dečka

Jednom prilikom dok sam bio vani u klubu slučajno sam se sudario s jednom gospođom zbog velike gužve, odmah sam joj se ispričao. Kad sam vidio da mi se nasmješila uzvratio sam osmjehom, rekla je da nema veze i da razumije.

Imala je 34 godine i bila je jako zgodna, plava kosa, odlične figure, a obučena kao prava dama. Nosila je crnu haljinu do poda i crvene štikle. Otišla je svojim putem i ja svojim.

Kroz noć sam ju sreo još jednom, samo smo sd pogledali i nasmiješili jedno drugom. Kada je odlazila, pružila mi je papirić i pozdravila me. Pogledao sam papirić, a na njemu je bio njen broj i poljubac od ruža. Ostao sam još malo s društvom vani, ali cijelu noć sam mislio na tu ženu. 

Kada sam došao kući odmah sam ju nazvao, javila se i pitala tko je, kad sam joj objasnio tko sam odmah je promijenila ton razgovora iz ozbiljnog u opušteniji i vedriji. Popričali smo malo i rekao sam joj da mi se sviđa. Ona me pozvala sutradan kod sebe da provedem dan s njom. Nisam odbio, rekao sam da bi bilo lijepo. To sam i napravio, kada sam se probudio sutradan, sredio sam se i otišao kod nje.

Dočekala me u kućnom ogrtaču i ponudila me kavom koju je upravo skuhala, normalno pristao sam na kavu.

Nakon kave me ponudila doručkom i zamolila da joj dođem pomoći u kuhinji. Kad sam došao u kuhinju ona je počela rezati voće, ja sam joj samo prišao s leđa, i poljubio ju u obraz. Zatim sam ju počeo ljubiti po ramenu i polako joj skidao kućni ogrtač. Kad je skliznuo s nje, okrenula se i poljubila, počeli smo se ljubiti srrastveno, a u isto vrijeme mi je polako počela otkopčavati i skidati košulju. 

Počeo sam ju opet ljubiti po vratu, ramenu i prsima. Zatim sam joj skinuo grudnjak i počeo joj ljubiti grudi. Bile su lijepo oblikovane i meke. Cuclao sam joj bradavicu i vrtio jezikom po njoj. Zatim me odgurnula i kleknula na pod, otkopčala mi je hlače i počela mi drkati kurac da se ukruti.

Kad je postao tvrđi počela ga je lagano lizati. Lizala je glavić, pa malo cijelog, a zatim i muda. Počela ga je pušit duboko, koliko god je mogao ući. Izgledala je prekrasno dok mi je pušila kurac. Znala je što muškarcu paše pa je tako i pušila.

Zatim se ustala, ja sam ju nagnuo nanradnu površinu kuhinje, svukao joj gaćice i počeo lizati njenu picu. Bila je jako ukusna, već je bila vlažna i mogao sam osjetiti njezine sokove. Ulazio sam jezikom u nju i lizao ju tako cijelu. 

Nisam više mogao čekati i brzo sam se ustao te stavio svoj kurac u njenu picu. Počeo sam polako i jebao sam ju polako dok ona sama nije potvrdila da voli brže. Dok sam ulazio u nju raširio sam joj guzu s obje straneni gledao kako moj kurac ulazi u nju. Svaki put kad je ušao skroz izustila je:

– “Ah.. . “.

Pohvalio sam ju kako lijepo izgleda i kako je njezina pica mladelačka i uska, bila je sretna zbog tog komplimenta. Rekla je da ubrzam malo i to sam i napravio. Počeo sam brže ulaziti u njenu picu. Dok sam ulazio tako u nju njene grudi su trljale hladnu radnu površinu što je ukrutilo njene bradavice i davalo joj više užitka.

Dok sam ju jebao tako brže njena guza se tresla od mojih naleta tijelom. Lijep prizor. Počela je sve više stenjati i rekla da ne stajem. Nastavio sam ju jebati tim tempom. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx